6+1 Ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού


Το τραπεζάκι είναι ένα από τα κεντρικά έπιπλα του σαλονιού. Έτσι, η διακόσμησή του δεν είναι «παιχνιδάκι» για όλους! Εδώ θα βρείτε τις πιο ωραίες ιδέες για να το διακοσμήσετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση που ήδη έχετε.

#1: Μίνι μπαρ

Ένα ωραίο γυάλινο μπουκάλι και μερικά πρωτότυπα ποτήρια αποτελούν μια ωραία ιδέα διακόσμησης του τραπεζιού του σαλονιού. Χρησιμοποιώντας ένα δίσκο, μπορείτε να φτιάξετε ένα μίνι μπαρ. Τοποθετήστε απλά ένα μεγάλο γυάλινο μπουκάλι και μερικά ποτήρια. Όποτε έχετε καλεσμένους στο σπίτι, μπορείτε να γεμίζετε το μπουκάλι με κρασί ή κάποιο λικέρ ή να έχετε μόνιμα ένα ποτό μέσα στο μπουκάλι σας.

Δίσκος με μπουκάλι και ποτήρια στο τραπεζάκι του σαλονιού.

 

 

#2: Τραπέζια σε διαφορετικά επίπεδα 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπέζια σε διαφορετικά επίπεδα. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο κλειστό ψάθινο καλάθι για να αποκτήσετε ένα τραπεζάκι δύο επιπέδων, ή επιλέξτε δύο παρόμοια τραπεζάκια σε διαφορετικά επίπεδα. Το σαλόνι σας θα γίνει ιδιαίτερο με μία μόνο κίνηση.

Ψάθινο καλάθι δίπλα στο τραπεζάκι του σαλονιού.

 

 

#3: Μίνιμαλ διακόσμηση 

Μερικές φορές, τα πιο απλά πράγματα στη διακόσμηση είναι κάτι παραπάνω από αρκετά. Βρείτε ένα εντυπωσιακό αντικείμενο που σας αρέσει και χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε μόνο με αυτό το κέντρο του τραπεζιού σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο βάζο με λουλούδια, ένα γλαστράκι, ένα μεγάλο κερί ή ένα μπολ με λευκές πέτρες.

Εντυπωσιακό διακοσμητικό στη μέση του τραπεζιού.

 

 

#4: Προσωπικά αντικείμενα 

Είναι το σπίτι σας, επομένως μπορείτε να το διακοσμήσετε με βάση την προσωπικότητά σας. Μπορείτε να στολίσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας με διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Η έμπνευση μπορεί να βρεθεί ακόμα και στα πιο απρόσμενα αντικείμενα του σπιτιού. Αν ζωγραφίζετε, για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε μερικά πινέλα σε ένα δισκάκι. Αν χορεύετε, μπορείτε να στολίσετε τις παλιές σας πουέντ σε ένα όμορφο, vintage κουτί. Οι ιδέες είναι αμέτρητες.

Σαλονάκι τραπεζιού με προσωπικά αντικείμενα.

 

 

#5: Καλάθια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο μικρά καλάθια πάνω στο τραπεζάκι, ή ένα μεγάλο κάτω από αυτό. Ειδικά ένα όμορφο καλάθι κάτω από το τραπέζι του σαλονιού μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο τους χειμερινούς μήνες. Μπορείτε να βάζετε εκεί τα ριχτάρια που χρησιμοποιείτε στον καναπέ. Το καλοκαίρι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για περιοδικά, βιβλία ή ακόμα και για τα τηλεκοντρόλ.

Καλάθι – αποθηκευτικός χώρος για το τραπεζάκι του σαλονιού.

 

 

#6: Παρόμοια σχήματα 

Τον τελευταίο καιρό, η γεωμετρία φαίνεται πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση. Για το τραπεζάκι του σαλονιού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ομοιομορφία στα σχήματα των μπολ και των βάζων και να επιλέξετε διαφορετικά σχέδια για να υπάρχει ένα διακοσμητικό ενδιαφέρον. Αν, για παράδειγμα, σας αρέσουν τα πιο στρογγυλά διακοσμητικά μπορείτε να επιλέξετε δύο στρογγυλά γλαστράκια, μερικά στρογγυλά κεριά και ένα μεγάλο στρογγυλό βάζο.

Τραπεζάκι με διακοσμητικά σε κυλινδρικά, κυκλικά και σφαιρικά σχήματα.

 

 

#7: Δίσκος με διακοσμητικά

Τέλος, για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο δίσκο στη μέση ή στην άκρη του και να τον διακοσμήσετε με ό,τι θέλετε. Μπορείτε να βάλετε πάνω του μια στοίβα βιβλία και περιοδικά, φωτογραφικά άλμπουμ, ή διαφορετικά μπολ και σουβέρ. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και το τραπέζι σας ως καμβά για να δημιουργήσετε την πιο ιδιαίτερη και όμορφη διακόσμηση.

Μπολ, σουβέρ και βάζα για τη διακόσμηση του τραπεζιού.

 

 

by Βάσια ΚαττήMORE FOR YOU...

7 Τρόποι για να κρατήσετε απασχολημένους τους μικρούς καλεσμένους τη μεγάλη μέρα

7 Τρόποι για να κρατήσετε απασχολημένους τους μικρούς καλεσμένους τη μεγάλη μέρα

Παιδάκια που βαριούνται και γονείς που βιάζονται να φύγουν? Όχι πια!

Γουλανδρή - Λαιμός: Ένας γάμος σαν παραμύθι

Γουλανδρή - Λαιμός: Ένας γάμος σαν παραμύθι

Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός

Δέκα μικρά πράγματα για τη μεγάλη μέρα

Δέκα μικρά πράγματα για τη μεγάλη μέρα

Μία λίστα με πράγματα μικρά, που μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ημέρα του γάμου σας.

10 Φανταστικά updos για νύφες με μακριά μαλλιά

10 Φανταστικά updos για νύφες με μακριά μαλλιά

Τα ιδανικά hairstyles για την τελετή και τη γαμήλια δεξίωση.

Το αστέρι της ζωής σας!

Το αστέρι της ζωής σας!

Σε ποιο ζώδιο ανήκει ο άντρας της ζωής σας! Είτε πιστεύετε στα ζώδια, είτε όχι, θα ανακαλύψετε πως και οι 12 είναι υπέροχοι!

Λίστα γάμου

Λίστα γάμου

Η λίστα γάμου, αμφισβητήθηκε κατά περιόδους, θεωρήθηκε μη-πολιτικά ορθό να συμπεριλαμβάνεται στο προσκλητήριο, όμως αντιστάθηκε, έδωσε μάχες και επιβίωσε!