Επτά ιδέες για floral θέμα γάμου

Κατηγορία - Οργάνωση Γάμου


Στη συνέχεια, θα δείτε μερικές φωτογραφίες που σίγουρα πρέπει να προσέξετε αν σας ενδιαφέρει το floral θέμα γάμου. Γιατί να μην γεμίσετε με λουλούδια τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας? Αυτές οι ονειρικές λεπτομέρειες θα σας δώσουν τρομερές ιδέες για τη μεγάλη μέρα.

protaseis gamou mag 2023

#1: Το μενού και τα προσκλητήρια

Το μενού και τα προσκλητήρια

Αν έχετε σκοπό να κάνετε τα λουλούδια κεντρικό θέμα του γάμου σας, δώστε μια γεύση στους καλεσμένους σας, ώστε να ξέρουν τι τους περιμένει! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε floral prints για τα προσκλητήρια. Επιλέξτε ένα μοτίβο που να ταιριάζει με τα λουλούδια που έχετε διαλέξει για τη νυφική σας ανθοδέσμη. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με το μενού της δεξίωσης. 

 

#2: Το νυφικό

Το νυφικό

Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξετε τα λουλούδια στον γάμο σας, αν όχι με το ίδιο σας το νυφικό? Το 2016 ήταν η χρονιά που ανέδειξε τα floral designs, τα οποία είναι εδώ για να μείνουν και το 2017. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο παραδοσιακό νυφικό με μικρά, σχεδόν ανεπαίσθητα λουλούδια πάνω του, ή ένα πιο εντυπωσιακό σχέδιο, με έντονα λουλούδια για την νύφη που θέλει να στρέψει τα βλέμματα πάνω της. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα θα είναι ένα νυφικό τέλειο για το θέμα και, φυσικά, μέσα στη μόδα. 

 

#3: Τα κεντρικά των τραπεζιών

Τα κεντρικά των τραπεζιών

Στη συνέχεια, στρέφουμε την προσοχή μας στα κεντρικά των τραπεζιών στη γαμήλια δεξίωση. Ενώ τα παραδοσιακά λουλούδια, συνδυασμένα με κεριά δημιουργούν μία ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα, εμείς αναζητάμε κάτι πιο μοντέρνο. Εδώ, βλέπουμε μία πολύ πιο μοντέρνα εκδοχή των floral κεντρικών. Εντυπωσιακές, τριγωνικές συνθέσεις, που έχουν μέσα τους τριαντάφυλλα και άλλα όμορφα άνθη, θα κλέψουν τις εντυπώσεις στον θεματικό σας γάμο.

 

#4: Τα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ

Η νυφική ζώνη είναι μία πανέμορφη επιλογή ούτως ή άλλως, η floral ζώνη όμως, είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η boho νύφη. Αυτό το αξεσουάρ θα δείξει ακόμη πιο όμορφο αν έχετε επιλέξει ένα απλό νυφικό, ώστε να αφήσετε τη ζώνη να ξεχωρίσει. Πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα?

 

#5: Το μανικιούρ

Το μανικιούρ

Για ένα λιγότερο προφανές floral θέμα, μπορείτε να κάνετε ένα λουλουδάτο μανικιούρ. Να είστε σίγουρη ότι η προσοχή στη λεπτομέρεια δεν θα χαθεί. Σκεφτείτε μόνο πόσες φορές θα φωτογραφηθούν οι βέρες σας! Όπως και να έχει, οι λεπτομέρειες στο στιλ της νύφης είναι που κάνουν τη διαφορά και απογειώνουν την εμφάνισή της.

 

#6: Τα πιάτα και τα ποτήρια

Τα πιάτα και τα ποτήρια

Μια γενικά υποτιμημένη αλλά εξίσου όμορφη ιδέα, είναι να ενσωματώσετε floral σχέδια στα επιτραπέζια σκεύη σας. Είτε πρόκειται για λουλουδάτες εκτυπώσεις στα πιάτα σας, είτε για μοτίβα λουλουδιών στα ποτήρια του κρασιού σας, αυτή η ιδέα είναι πολύ ωραία και θα «δέσει» πανέμορφα τη διακόσμηση του θεματικού σας γάμου.

 

#7: Τα παπούτσια

Τα παπούτσια

Θα βρείτε πολύ εύκολα floral σχέδια που κοσμούν τα νυφικά τακούνια, αλλά υπάρχουν και florals για φλατς που είναι εξίσου εντυπωσιακά και κομψά. Πάρτε για παράδειγμα τα παπούτσια που βλέπουμε στη φωτογραφία, τα οποία είναι μοντέρνα και εντελώς άνετα, ιδανικά για να χορεύετε όλο το βράδυ!

 

by Βάσια Καττή

 

.