Σικ ιδέες για ένα χειμωνιάτικο πάρτι αρραβώνων

Κατηγορία - Οργάνωση Γάμου


Υπάρχουν πραγματικά πολλοί τρόποι να ενσωματώσετε την ομορφιά του χειμώνα στο πάρτι των αρραβώνων σας, κάνοντας τους καλεσμένους σας να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, αδιαφορώντας για το κρύο που έχει έξω. Δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα με πολλά κεριά, δημιουργικά cocktails και εορταστική διακόσμηση, ώστε η βραδιά να μείνει αξέχαστη.

protaseis gamou mag 2023

Παρακάτω, θα βρείτε τις αγαπημένες μας ιδέες για να οργανώσετε ένα σικ, χειμωνιάτικο πάρτι αρραβώνων και να δημιουργήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις για εσάς, τον μέλλοντα σύζυγό σας, τους συγγενείς και τους φίλους σας.

 

Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο

Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας τον οποίο επιλέγουν πολλά ζευγάρια για να αρραβωνιαστούν, έτσι πολλά πάρτι αρραβώνων γίνονται τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Αν κι εσείς σχεδιάζετε το δικό σας πάρτι τότε, θα πρέπει να επιλέξετε και τον κατάλληλο χώρο. Είτε είναι σε σπίτι, είτε στο bar ενός ξενοδοχείου ή σε ένα καλό εστιατόριο, θα πρέπει ο χώρος να αποπνέει ένα ρουστίκ χειμωνιάτικο feeling.

 

Βρείτε ένα ιδιαίτερο ποτό

Απλά και μόνο επειδή είναι χειμώνας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσφέρετε στους καλεσμένους σας απαραίτητα ζεστή σοκολάτα ή οινόμελο! Υπάρχουν πολλές χειμωνιάτικες επιλογές σε cocktails. Προτείνουμε να προσθέσετε cranberries, ρόδια και άλλα χειμωνιάτικα φρούτα για να κάνετε το ποτό σας πιο ιδιαίτερο και εορταστικό.

 

Διακοσμήστε χριστουγεννιάτικα

Γιατί όχι? Αν το πάρτι σας γίνεται την εορταστική περίοδο, μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, στεφάνια και στολίδια σας για να διακοσμήσετε τον χώρο, στον οποίο θα γίνει το πάρτι των αρραβώνων σας. Βάλτε τους καλεσμένους σας σε εορταστικό mood και συνδυάστε δύο ευχάριστα γεγονότα σε ένα.

 

Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα

Τα κεριά είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο του πάρτι. Μπορείτε και να υπερβάλλετε με πραγματικά πολλά κεριά και φωτάκια, ώστε να φανεί η διαφορά από μία απλή, οικογενειακή συγκέντρωση. Μιλάμε για το πάρτι των αρραβώνων σας, οπότε μπορείτε να γιορτάσετε την αγάπη σας με κάθε τρόπο (και κάθε υπερβολή!).

 

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα bar ζεστής σοκολάτας

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε χειμώνα χωρίς ζεστή σοκολάτα! Τι καλύτερο, λοιπόν, για το χειμωνιάτικο πάρτι των αρραβώνων σας από ένα self-service bar ζεστής σοκολάτας? Αγοράστε μικρά ζαχαρωτά, καραμελίτσες και σιρόπια, ώστε ο κάθε καλεσμένος να φτιάχνει τη δική του σοκολάτα, ανάλογα με τα γούστα και τις γεύσεις του.

 

Κεράστε εορταστικά γλυκάκια

Μιας και το πάρτι των αρραβώνων συμπίπτει με την εορταστική περίοδο, μπορείτε να κάνετε το πάρτι οικογενειακή υπόθεση και να κάνετε τους καλεσμένους σας να νιώσουν σαν στο σπίτι τους με το να τους τρατάρετε μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

 

Διακοσμήστε όμορφα το τραπέζι

Μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπέζι ή τα τραπέζια στο πάρτι των αρραβώνων σας με τρόπο έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την εποχή. Μπορείτε να στολίσετε το τραπέζι με κουκουνάρια, λουλούδια, γιρλάντες ή και χριστουγεννιάτικα φωτάκια, έτσι ώστε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

 

Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις μας? Είστε έτοιμη να οργανώστε το χειμωνιάτικο πάρτι των αρραβώνων σας? Πώς το φαντάζεστε?

 

by Βάσια Καττή

 

.