7+2 Τρόποι να ενσωματώσετε χριστουγεννιάτικες μπάλες στη διακόσμηση της μεγάλης μέρας

Κατηγορία - Οργάνωση Γάμου


Αν σας αρέσουν τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λατρέψετε και έναν χριστουγεννιάτικο γάμο. Εντάξει, δε χρειάζεται να μεταμορφώσετε το κέντρο της εκδήλωσης στο χωριό του Άι Βασίλη, αφού και μόνο μικρές πινελιές με χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια μπορούν να υπενθυμίζουν στους καλεσμένους πως διανύουμε την εορταστική περίοδο.

protaseis gamou mag 2023

.

#1: Ανάποδα Ποτήρια

Ανάποδα Ποτήρια

Μία πολύ ωραία ιδέα είναι να αναποδογυρίσετε όμορφα ποτήρια κρασιού, μέσα στα οποία μπορείτε να βάλετε χριστουγεννιάτικες μπάλες. Στην κορυφή, όπως βλέπετε, μπορούν να τοποθετηθούν μικρά κεράκια για ακόμη πιο ωραία ατμόσφαιρα.

 

#2: Ιδιαίτερα Centerpieces

Ιδιαίτερα Centerpieces

Αν δεν είστε πάρα πολύ άνετοι οικονομικά, μπορείτε να παραλείψετε τα πολύ ακριβά λουλούδια και διακοσμητικά για την κεντρική διακόσμηση των τραπεζιών της γαμήλιας δεξίωσης. Επιλέξτε ψηλά, λεπτά, γυάλινα βάζα, γεμίστε τα με χριστουγεννιάτικες μπάλες και για την κορυφή επιλέξτε λίγα λουλούδια στο ίδιο χρώμα με τις μπάλες. 

 

#3: Κρεμαστά Στολίδια

Κρεμαστά Στολίδια

Άλλη μία αγαπημένη ιδέα είναι να κρεμάσετε σε κάποιο κενό σημείο στον χώρο του γαμήλιου πάρτι μια σειρά με χριστουγεννιάτικα στολίδια. Έτσι, θα δώσετε σίγουρα ένα εορταστικό vibe στους καλεσμένους σας, ενώ θα γεμίσετε όμορφα και τον κενό χώρο στην αίθουσα.

 

#4: Γαμήλια Τούρτα

Γαμήλια Τούρτα

Αν επιλέξετε χριστουγεννιάτικες μπάλες σαν topper στη γαμήλια τούρτα σας, θα έχετε κάνει μία πολύ έξυπνη κίνηση. Πρόκειται για μία πινελιά που σίγουρα ταιριάζει με την εποχή και θα κάνει το γλυκό σας ακόμη πιο όμορφο και ξεχωριστό.

 

#5: Νυφική Ανθοδέσμη

 Νυφική Ανθοδέσμη

Εδώ έχουμε μία ιδέα για τις πιο σύγχρονες νύφες. Αντί για απλά λουλούδια, μπορείτε να κρατάτε μία ανθοδέσμη που μέσα της έχει και χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια, ή και δεν έχει καθόλου άνθη! Είναι μία αρκετά μοντέρνα και πρωτοποριακή επιλογή, την οποία βέβαια βλέπουμε όλο και συχνότερα στους γάμους των τελευταίων ετών. Οι νύφες ψάχνουν πάντα τρόπους να κλέψουν τις εντυπώσεις και μια «στολισμένη» ανθοδέσμη είναι η συνταγή της επιτυχίας!

 

#6: Τραπέζια-Υπερπαραγωγή

Τραπέζια-Υπερπαραγωγή

Αν δεν σας αρέσουν τα πιο απλά centerpieces και θέλετε να κάνετε υπερβολές στη διακόσμηση της μεγάλης μέρας, αυτή η πρόταση είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Χρησιμοποιήστε ένα ψεύτικο δεντράκι σε κάθε τραπέζι, το οποίο μπορείτε να στολίσετε όπως επιθυμείτε. Μία ωραία ιδέα είναι να επιλέξετε λευκά δεντράκια, αλλά και λευκά στολίδια.

 

#7: Αρίθμηση Τραπεζιών

Αρίθμηση Τραπεζιών

Επιλέξτε όμορφες χριστουγεννιάτικες μπάλες και βάλτε πάνω στην καθεμία καρτελάκια, πάνω στα οποία θα έχετε από την μία πλευρά το όνομα του καλεσμένου και από την άλλη τον αριθμό του τραπεζιού στο οποίο κάθεται. Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους συγγενείς και τους φίλους σας.

 

#8: Διακοσμητικά Κεριά

Διακοσμητικά Κεριά

Τα κεριά, όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να κάνετε πιο ρομαντική την ατμόσφαιρα στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. Επιλέξτε όμορφα πιάτα, μέσα στα οποία μπορούν να μπουν μεγάλα κεριά και γύρω τους χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια.

 

#9: Διαφορετικό Βιβλίο Ευχών

Διαφορετικό Βιβλίο Ευχών

Αν θέλετε κάτι εναλλακτικό για τις ευχές των καλεσμένων σας, ζητήστε τους να τις γράψουν σε καρτούλες που θα βρίσκονται πάνω σε χριστουγεννιάτικες μπάλες, οι οποίες μπορούν να είναι περασμένες σε χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Υπέροχο?

 

by Βάσια Καττή

 

.