Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2018 – Πώς θα το ενσωματώσετε στον γάμο σας

Κατηγορία - Οργάνωση Γάμου


Η Pantone ανακοίνωσε το Χρώμα της Χρονιάς για το 2018! Και ενώ σε γενικές γραμμές αυτό θεωρείται τάση στη μόδα και στην εσωτερική διακόσμηση, μπορούμε πάντα να σκεφτόμαστε πώς το χρώμα που ανακοινώνει η Pantone μπορεί να εφαρμοστεί και στη διακόσμηση της μεγάλης μέρας. Και για το 2018 το χρώμα είναι... το Ultra Violet!

protaseis gamou mag 2023

 

Προσοχή, δεν είναι μοβ. Είναι έντονο βιολετί. Πρόκειται για ένα χρώμα που είτε λατρεύεις είτε μισείς, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δυναμική του και την έντονη παρουσία του, οπουδήποτε κι αν εφαρμοστεί. Το Ultra Violet έρχεται να αντικαταστήσει το πολύ πιο ήπιο και απαλό «Greenery» του 2017 και το αέρινο «Rose Quartz» του 2016, αλλάζοντας δραματικά το σκηνικό και φέρνοντας μαζί του μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

 

Λοιπόν, θέλετε να ενσωματώσετε το χρώμα της χρονιάς στο γάμο σας? Είναι ιδανική επιλογή για το ζευγάρι που θέλει κάτι διαφορετικό για τη μεγάλη μέρα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο και δημιουργικό, το χρώμα που επέλεξε η Pantone είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Και μην το φοβηθείτε! Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις αγαπημένες μας ιδέες για να ενσωματώσετε το ultra violet και στον δικό σας γάμο.

 

Δεν χρειάζεται να έχετε μία όλη-βιολετή τούρτα στο γάμο σας, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να συμπεριλάβετε το ultra violet στην ξεχωριστή σας μέρα! Κατεβάστε λίγο τους τόνους και προσθέστε μερικά μοβ-βιολετί λουλούδια σε ένα κατά τα άλλα απλό γλυκό. Μία μικρή πινελιά με το χρώμα της χρονιάς, χωρίς υπερβολές. Να θυμάστε ότι το μοβ είναι γενικά ένα όμορφο και ιδιαίτερο χρώμα, οπότε αν έχετε αμφιβολίες, η πιο σωστή κίνηση είναι να χρησιμοποιήσετε το έντονο αυτό χρώμα σε πιο μικρή επιφάνεια. 

 

https://www.gamosorganosi.gr/blogImages/126/pantone-2a.jpg

Μας αρέσουν πολύ οι νύφες που τολμάνε στην ανθοδέσμη τους! Αναμείξτε λουλούδια σε ultra violet με σκούρα δαμασκηνί άνθη και μερικά λουλούδια σε απαλό λιλά και το αποτέλεσμα θα είναι μία πολύ εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

 

https://www.gamosorganosi.gr/blogImages/126/pantone-2a.jpg

Από την άλλη, αν δεν σας αρέσει τόσο η ιδέα ενός μπουκέτου μόνο με μοβ αποχρώσεις, σας έχουμε και άλλη λύση. Επιλέξτε μία ανθοδέσμη με λουλούδια σε ουδέτερα χρώματα γενικά και προσθέστε λίγα μόνο άνθη σε ultra violet και σε κάποιο άλλο επίσης έντονο χρώμα.

 

https://www.gamosorganosi.gr/blogImages/126/pantone-2a.jpg

Άλλος ένας εκλεπτυσμένος τρόπος να προσθέσετε μοβ αποχρώσεις στη μεγάλη μέρα: Επιλέξτε ultra violet απόχρωση για το μελάνι στα προσκλητήριά σας, τα οποία κατά τα άλλα μπορούν να είναι σε ολόλευκο χαρτί. Αν θέλετε, μπορείτε να δώσετε μία vintage πινελιά με γραμματόσημα στους φακέλους σε παρόμοιες αποχρώσεις.

 

https://www.gamosorganosi.gr/blogImages/126/pantone-2a.jpg

Ένα στοιχείο που μας αρέσει πολύ στις γαμήλιες δεξιώσεις, είναι τα βάζα που χρησιμοποιούνται τόσο για τη διακόσμηση του χώρου, όσο και για την αρίθμηση των τραπεζιών. Μπορείτε να βάλετε σε κάθε βάζο μία διαφορετική απόχρωση του μοβ-βιολετί και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο και μοντέρνο.

 

Πώς σας φάνηκε το χρώμα της Pantone για το 2018? Σας άρεσε? Είναι κάτι που θα θέλατε να προσθέσετε κι εσείς στη μεγάλη μέρα? 

 

by Βάσια Καττή

.