5 Γεωμετρικές πινελιές για το decor της γαμήλιας δεξίωσης

Κατηγορία - Δεξίωση


Υπάρχει μία νέα τάση στη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης που αναμένεται να εντυπωσιάσει τις σύγχρονες νύφες. Και είναι αρκετά εύκολο να την ενσωματώσετε στο πάρτι της μεγάλης μέρας, με πολλούς τρόπους. Αντί να διαλέξετε, λοιπόν, μία κλασική τετράγωνη ή ορθογώνια γαμήλια τούρτα, σκεφτείτε ένα διαφορετικό σχήμα – ένα με περισσότερες γωνίες, για την ακρίβεια.

 

Σωστά, η νέα τάση στη γαμήλια διακόσμηση θέλει γεωμετρικές πινελιές, επομένως θα πρέπει να θυμηθείτε τα εξάγωνα και οκτάγωνα, για τα οποία μιλούσαμε στο σχολείο, στο μάθημα της Γεωμετρίας. 

 

Και, ευτυχώς για εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα γεωμετρικά σχήματα σε κάθε στοιχείο της διακόσμησης για τη γαμήλια δεξίωση. Έχουμε πάθει κυριολεκτικά εμμονή με τη διακόσμηση του τραπεζιού που βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, καθώς είναι πολύ σύγχρονο και ταυτόχρονα κλασικό. 

 

Βλέπουμε ένα μεγάλο, λευκό πιάτο, το οποίο μέσα του έχει ένα μαύρο, οκτάγωνο πιάτο. Το διάφανο, ακρυλικό μενού πάνω από τα πιάτα ολοκληρώνει φανταστικά την εικόνα. Το άσπρο και το μαύρο κάνουν το look αυτό να δείχνει κλασικό, ενώ το οκτάγωνο πιάτο και το ακριλικό μενού δίνουν γεωμετρικό, μοντέρνο και cool vibe. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιοριστείτε στη συγκεκριμένη χρωματική παλέτα. Παρακάτω, θα βρείτε τις αγαπημένες μας ιδέες με εξάγωνες και οκτάγωνες πινελιές σε μία καλή ποικιλία χρωμάτων και υλικών. Πάρτε ιδέες και ενσωματώστε το trend και στη δική σας γαμήλια δεξίωση.

 

Η γαμήλια τούρτα

Η γαμήλια τούρτα

Αυτά τα μικρά εξάγωνα είναι διακριτικά, αλλά πολύ σημαντικά στο design τς συγκεκριμένης γαμήλιας τούρτας. Λατρεύουμε αυτό το σκοτεινό χρώμα από τη στιγμή που συνδυάζεται με ένα μίνιμαλ, αλλά εντυπωσιακό σχέδιο. Ο μονοχρωματικός σχεδιασμός της συγκεκριμένης τούρτας κάνει αυτές τις γεωμετρικές πινελιές πάνω της πραγματικά να ξεχωρίζουν. 

 

Οι καρέκλες των νεόνυμφων

Οι καρέκλες των νεόνυμφων

Ξεχάστε τα συνηθισμένα «Κύριος και Κυρία» που έχουν πάντα στο πίσω μέρος τους οι καρέκλες των νεόνυμφων.  Χρησιμοποιήστε γεωμετρικά σχήματα μέσα στα οποία θα είναι γραμμένα τα ονόματά σας, ή τα πιο παραδοσιακά «νύφη» και «γαμπρός». Σκεφτείτε την όμορφη φωτογραφία που θα βγει!

 

Το topper της γαμήλιας τούρτας

Το topper της γαμήλιας τούρτας

Πόσο όμορφο είναι αυτό το μπλε γεωμετρικό topper με το χρυσό περίγραμμα? Αν ο γάμος σας έχει μία σύγχρονη και fun αισθητική, αυτή η τούρτα είναι ιδανική για τη δεξίωσή σας. Προσέξατε ότι και το πρώτο επίπεδο της συγκεκριμένης τούρτας είναι εξάγωνο? Το γεωμετρικό trend σε όλο του το μεγαλείο!

 

Τα centerpieces

Τα centerpieces

Χρησιμοποιήστε γεωμετρικά σχήματα για να στολίσετε τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης αντί για κλασικά βάζα ή centerpieces. Επιλέξτε μίνιμαλ σχέδια σε χρυσό ή χάλκινο χρώμα και εμπλουτίστε τα με τα λουλούδια που έχετε επιλέξει για τη διακόσμηση του χώρου.

 

Οι κρεμαστές δημιουργίες

Οι κρεμαστές δημιουργίες

Για να δώσετε ζωή και ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης , μπορείτε να τον εμπλουτίσετε με κρεμαστές δημιουργίες σε γεωμετρικά σχήματα. Διακοσμήστε με λουλούδια και δώστε αέρινο στιλ και παραμυθένιο feeling στο πάρτι της μεγάλης μέρας.

 

Καταλάβατε τώρα γιατί έχουμε ξετρελαθεί με αυτά τα ιδιαίτερα σχήματα? Σίγουρα σας εντυπωσίασε κι εσάς αυτό το υπέροχο, νέο trend. Τολμήστε το!

 

by Βάσια Καττή

 

.