Γαμήλια δεξίωση: Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κέντρο των τραπεζιών αντί για λουλούδια

Κατηγορία - Δεξίωση


Εννοείται ότι λατρεύουμε τα λουλούδια και τα θεωρούμε σημαντικό στοιχείο ενός γάμου, ωστόσο, μερικές φορές, είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε πρωτότυπες ιδέες σε μία γαμήλια δεξίωση, με το κέντρο των τραπεζιών να μην περιλαμβάνει οπωσδήποτε λουλούδια. Μια μοντέρνα νύφη ίσως θέλει να δοκιμάσει κάτι που θα κάνει τη δεξίωση του γάμου της να ξεχωρίσει.

Οι επιλογές είναι και πάλι απεριόριστες και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά μοναδικό και εξίσου εντυπωσιακό. Στη συνέχεια, θα βρείτε τα οκτώ αγαπημένα μας centerpieces που δεν περιλαμβάνουν λουλούδια.  

 

#1: Κρύσταλλα

Κρύσταλλα

Όχι, δεν εννοούμε κιτς κρύσταλλα. Εννοούμε σικ κρύσταλλα που θυμίζουν περισσότερο φυσικά στοιχεία και μπορούν να δώσουν μία κομψή εμφάνιση στο τραπέζι σας. Για παράδειγμα, μία επιλογή με μόνο λευκά κρύσταλλα θα δείχνει πραγματικά υπέροχη για έναν χειμερινό γάμο. Τοποθετήστε τα στο κέντρο των τραπεζιών σας μαζί με όμορφα κεριά, για μία σούπερ ρομαντική ατμόσφαιρα.

 

#2: Κεριά

Κεριά

Πρόκειται για μία απλή σχετικά ιδέα για τη διακόσμηση του κέντρου των τραπεζιών στη γαμήλια δεξίωση, ωστόσο ο τρόπος που θα την κάνετε, μπορεί να της δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αγοράστε ή νοικιάστε πολλά vintage κηροπήγια με διαφορετικό ύψος και σχήμα το καθένα και στη συνέχεια στολίστε τα τραπέζια σας με αυτά. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό, ενώ σίγουρα θα μοιάζει ακριβό.

 

#3: Φαναράκια

Φαναράκια

Άλλη μία ρομαντική ιδέα για να διακοσμήσετε τα τραπέζια σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε λουλούδια. Χρησιμοποιήστε φανάρια σε διάφορα μεγέθη και ανάλογα με την χρωματική παλέτα που έχετε επιλέξει. Για ένα πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα, αφήστε τα φανάρια σας άδεια, ενώ αν θέλετε να δημιουργήσετε μία πιο ρομαντική ατμόσφαιρα μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλα κεριά στο εσωτερικό τους.

 

#4: Φτερά

Φτερά

Διακοσμήστε το κέντρο των τραπεζιών σας με φτερά για να δώσετε μία αίσθηση χλιδής στη γαμήλια δεξίωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό βάζο και μέσα του να τοποθετήσετε πολλά λευκά φτερά. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. 

 

#5: Κλουβιά

Κλουβιά

Αυτή η ιδέα είναι καταπληκτική για έναν vintage γάμο. Χρησιμοποιήστε κλουβιά, αν θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Μπορείτε να τοποθετήσετε το κάθε κλουβί πάνω σε έναν δίσκο τον οποίο μπορείτε να στολίσετε με μικρά κεράκια και γυάλινα βαζάκια για ένα κομψό αποτέλεσμα.

 

#6: Τσαγιέρες και φλιτζάνια

Τσαγιέρες και φλιτζάνια

Για μία ρετρό πινελιά στη δεξίωση, μπορείτε να στολίσετε τα τραπέζια σας με τσαγιέρες και φλιτζάνια. Ένα floral μοτίβο θα δώσει ζωντάνια στα κεντρικά σας κι ας μην χρησιμοποιήσετε πραγματικά λουλούδια. 

 

#7: Φρούτα και λαχανικά

Φρούτα και λαχανικά

Τα φρούτα και τα λαχανικά μας θυμίζουν πολύ τα λουλούδια και μπορούν πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως κεντρικά. Δίνουν χρώμα και ζωντάνια στα τραπέζια, ενώ οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες. 

 

#8: Φωτογραφίες

 Φωτογραφίες

Σε άδεια γυάλινα μπουκάλια μπορείτε να τοποθετήσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες μαζί. Από την άλλη, μπορείτε να τοποθετήσετε σε κάθε τραπέζι μία σύνθεση με κλαδιά στολισμένα με φωτογραφίες και να τα στολίσετε με όμορφα, μικρά φωτάκια. 

 

by Βάσια Καττή

.