5 Χρήσιμα tips για την αγορά νυφικών παπουτσιών


Η αγορά των νυφικών παπουτσιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μετά το νυφικό, τα παπούτσια είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο στο bridal look και με τα αμέτρητα κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά, η επιλογή τους γίνεται πραγματικά δύσκολη. Μην ανησυχείτε, όμως! Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πέντε χρήσιμες συμβουλές, ώστε η αγορά των παπουτσιών για τη μεγάλη μέρα να γίνει ευκολότερη.

 

#1: Μείνετε μέσα στη «ζώνη άνεσής» σας

Αρχικά, η πιο πρακτική συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε για την αγορά γαμήλιων παπουτσιών, είναι να μείνετε μέσα στην comfort zone σας. Με αυτό, εννοούμε να επιλέξετε ένα ύψος τακουνιού με το οποίο νιώθετε σίγουρα άνετα. Η ημέρα του γάμου σας θα κρατήσει πολύ και στο μεγαλύτερο μέρος της θα είστε όρθια. Αν τα πόδια σας αρχίσουν να πονάνε, αυτό μπορεί ακόμη και να καταστρέψει τη βραδιά. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να επιλέξετε ένα σχήμα και ένα ύψος τακουνιού το οποίο ήδη ξέρετε και αγαπάτε. Ξεκινήστε από εκεί, και συνεχίστε με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. 

 

#2: Πάρτε μαζί μία φωτογραφία με το νυφικό σας

Καλό είναι οι νύφες, όταν βγαίνουν στην αγορά για να πάρουν νυφικά παπούτσια, να έχουν μαζί τους και μία φωτογραφία με το νυφικό τους και -αν είναι δυνατό- ένα δείγμα από το ύφασμά του.

Το να πάρετε μαζί το νυφικό δεν είναι και πολύ πραγματοποιήσιμη ιδέα. Μία φωτογραφία στο κινητό σας είναι υπερ-αρκετή.

 

#3: Αγοράστε τα παπούτσια σας πριν την πρώτη πρόβα νυφικού

Όταν μία μέλλουσα νύφη επιλέγει τα παπούτσια της, καλό είναι να τα αγοράζει, ώστε να τα έχει πριν την πρώτη πρόβα νυφικού. Το ύψος του τακουνιού πραγματικά καθορίζει τη στάση σας και, έτσι, θα πρέπει να ξέρετε όσο το δυνατόν νωρίτερα τι παπούτσι θα φορέσετε, ώστε να προχωρήσετε στις απαραίτητες διορθώσεις.

 

#4: Μην φοβηθείτε να κάνετε προσαρμογές

Τελευταία, υπάρχει μία ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για προσαρμογές, που έχει να κάνει με την αλλαγή του ύψους του τακουνιού, το χρώμα, λεπτομέρειες, ακόμη και με προσωπικά μηνύματα, ημερομηνίες ή αρχικά. Τέτοιες μικρές προσαρμογές μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά και, έτσι, θα αγαπήσετε πραγματικά τα νυφικά σας παπούτσια. Βέβαια, αν θέλετε να κάνετε προσαρμογές στα παπούτσια σας, καλό είναι να το ζητήσετε σχετικά νωρίς, ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα υλικά και να βεβαιωθείτε ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που επιθυμούσατε.

 

#5: Σκεφτείτε να αγοράσετε τακούνια ΚΑΙ flats

Το τελευταίο διάστημα είναι συχνό το φαινόμενο οι νύφες να αγοράζουν και τακούνια, αλλά και flats για τη μεγάλη μέρα. Δεν βλάπτει, άλλωστε, ένα ζευγάρι με ίσια παπούτσια σε περίπτωση που κουραστείτε από τον χορό στα τακούνια στη γαμήλια δεξίωση. Μπορείτε ακόμη να τα φορέσετε την πρώτη μέρα στο ταξίδι του μέλιτος. Και, η ποικιλία και στα ίσια νυφικά παπούτσια γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή. Σκεφτείτε το!

 

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές μας? Σας βοήθησαν? Εσείς τι παπούτσια σκέφτεστε να αγοράσετε για τη μεγάλη μέρα?

 

by Βάσια ΚαττήMORE FOR YOU...

Ετοιμάζεται να παντρευτεί τα Χριστούγεννα η Adele

Ετοιμάζεται να παντρευτεί τα Χριστούγεννα η Adele

Στο φως της δημοσιότητας οι λεπτομέρειες του «διάσημου» γάμου – Το σίγουρο είναι ότι θα σας εκπλήξουν!

4+1 tips για να συμπεριλάβετε τον τετράποδο φίλο σας στην ημέρα του γάμου σας

4+1 tips για να συμπεριλάβετε τον τετράποδο φίλο σας στην ημέρα του γάμου σας

Είναι η πιο σημαντική μέρα τη ζωή σας και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τον πιο πιστό σας φίλο; Δείτε πώς θα τον συμπεριλάβετε στον γάμο σας.

Γαμήλιο savoir vivre

Γαμήλιο savoir vivre

Είναι αυτονόητο πως καθαυτή η πρόσκληση σε γάμο αποτελεί μια τιμητική χειρονομία. Αποδεχτείτε την και ενδυθείτε τον κοινωνικό σας ρόλο!

Το κίτρινο κάνει ένα δυναμικό comeback στα σπίτια μας

Το κίτρινο κάνει ένα δυναμικό comeback στα σπίτια μας

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να προσθέσετε κίτρινες πινελιές στα δωμάτια του σπιτιού σας.

Οργανώστε το ταξίδι του μέλιτος χωρίς απρόοπτα

Οργανώστε το ταξίδι του μέλιτος χωρίς απρόοπτα

6 tips για να σχεδιάσετε ένα φανταστικό ταξίδι του μέλιτος χωρίς πιθανότητες αποτυχίας.

Ταξίδι του μέλιτος: Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στον κόσμο

Ταξίδι του μέλιτος: Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στον κόσμο

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια της οργάνωσης ενός γάμου δεν έχει να κάνει με τη μεγάλη μέρα, αλλά με το ταξίδι που ακολουθεί μετά από αυτή.