5 Χρήσιμα tips για την αγορά νυφικών παπουτσιών


Η αγορά των νυφικών παπουτσιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μετά το νυφικό, τα παπούτσια είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο στο bridal look και με τα αμέτρητα κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά, η επιλογή τους γίνεται πραγματικά δύσκολη. Μην ανησυχείτε, όμως! Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πέντε χρήσιμες συμβουλές, ώστε η αγορά των παπουτσιών για τη μεγάλη μέρα να γίνει ευκολότερη.

 

#1: Μείνετε μέσα στη «ζώνη άνεσής» σας

Αρχικά, η πιο πρακτική συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε για την αγορά γαμήλιων παπουτσιών, είναι να μείνετε μέσα στην comfort zone σας. Με αυτό, εννοούμε να επιλέξετε ένα ύψος τακουνιού με το οποίο νιώθετε σίγουρα άνετα. Η ημέρα του γάμου σας θα κρατήσει πολύ και στο μεγαλύτερο μέρος της θα είστε όρθια. Αν τα πόδια σας αρχίσουν να πονάνε, αυτό μπορεί ακόμη και να καταστρέψει τη βραδιά. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να επιλέξετε ένα σχήμα και ένα ύψος τακουνιού το οποίο ήδη ξέρετε και αγαπάτε. Ξεκινήστε από εκεί, και συνεχίστε με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. 

 

#2: Πάρτε μαζί μία φωτογραφία με το νυφικό σας

Καλό είναι οι νύφες, όταν βγαίνουν στην αγορά για να πάρουν νυφικά παπούτσια, να έχουν μαζί τους και μία φωτογραφία με το νυφικό τους και -αν είναι δυνατό- ένα δείγμα από το ύφασμά του.

Το να πάρετε μαζί το νυφικό δεν είναι και πολύ πραγματοποιήσιμη ιδέα. Μία φωτογραφία στο κινητό σας είναι υπερ-αρκετή.

 

#3: Αγοράστε τα παπούτσια σας πριν την πρώτη πρόβα νυφικού

Όταν μία μέλλουσα νύφη επιλέγει τα παπούτσια της, καλό είναι να τα αγοράζει, ώστε να τα έχει πριν την πρώτη πρόβα νυφικού. Το ύψος του τακουνιού πραγματικά καθορίζει τη στάση σας και, έτσι, θα πρέπει να ξέρετε όσο το δυνατόν νωρίτερα τι παπούτσι θα φορέσετε, ώστε να προχωρήσετε στις απαραίτητες διορθώσεις.

 

#4: Μην φοβηθείτε να κάνετε προσαρμογές

Τελευταία, υπάρχει μία ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για προσαρμογές, που έχει να κάνει με την αλλαγή του ύψους του τακουνιού, το χρώμα, λεπτομέρειες, ακόμη και με προσωπικά μηνύματα, ημερομηνίες ή αρχικά. Τέτοιες μικρές προσαρμογές μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά και, έτσι, θα αγαπήσετε πραγματικά τα νυφικά σας παπούτσια. Βέβαια, αν θέλετε να κάνετε προσαρμογές στα παπούτσια σας, καλό είναι να το ζητήσετε σχετικά νωρίς, ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα υλικά και να βεβαιωθείτε ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που επιθυμούσατε.

 

#5: Σκεφτείτε να αγοράσετε τακούνια ΚΑΙ flats

Το τελευταίο διάστημα είναι συχνό το φαινόμενο οι νύφες να αγοράζουν και τακούνια, αλλά και flats για τη μεγάλη μέρα. Δεν βλάπτει, άλλωστε, ένα ζευγάρι με ίσια παπούτσια σε περίπτωση που κουραστείτε από τον χορό στα τακούνια στη γαμήλια δεξίωση. Μπορείτε ακόμη να τα φορέσετε την πρώτη μέρα στο ταξίδι του μέλιτος. Και, η ποικιλία και στα ίσια νυφικά παπούτσια γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή. Σκεφτείτε το!

 

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές μας? Σας βοήθησαν? Εσείς τι παπούτσια σκέφτεστε να αγοράσετε για τη μεγάλη μέρα?

 

by Βάσια ΚαττήMORE FOR YOU...

Ξεχωριστές νυφικές ανθοδέσμες με πασχαλιές

Ξεχωριστές νυφικές ανθοδέσμες με πασχαλιές

Η πασχαλιά, ένα από τα πιο όμορφα και, συγχρόνως, πιο υποτιμημένα λουλούδια της άνοιξης, είναι ιδανική επιλογή για τη νυφική ανθοδέσμη.

Οδηγός επιβίωσης για την κουμπάρα

Οδηγός επιβίωσης για την κουμπάρα

Οι υποχρεώσεις πριν, κατά τη διάρκεια του γάμου και μετά.

Γαμήλια δεξίωση: Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κέντρο των τραπεζιών αντί για λουλούδια

Γαμήλια δεξίωση: Τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κέντρο των τραπεζιών αντί για λουλούδια

Αν έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέρνο ζευγάρι, πρέπει να ξεχάσουμε τα λουλούδια και να διακοσμήσουμε με κάτι διαφορετικό το κέντρο των τραπεζιών.

Γαμήλια δεξίωση: 10 Φανταστικές ιδέες για το τραπέζι γλυκών

Γαμήλια δεξίωση: 10 Φανταστικές ιδέες για το τραπέζι γλυκών

Το dessert table είναι ένας εύκολος τρόπος να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Δείτε τις αγαπημένες μας ιδέες.

Μοντέρνα Σταχτοπούτα: Οι Τάσεις στα Νυφικά Παπούτσια για το 2017

Μοντέρνα Σταχτοπούτα: Οι Τάσεις στα Νυφικά Παπούτσια για το 2017

Κάποιες επιλέγουν τα πολύ πρακτικά, ενώ άλλες τα πολύ εντυπωσιακά. Όπως και να έχει, τα παπούτσια δίνουν μία γεύση από την προσωπικότητα της νύφης.

Ένας γάμος τα Χριστούγεννα

Ένας γάμος τα Χριστούγεννα

Δεν υπάρχει πιο όμορφη περίοδος από την εποχή που όλα είναι στολισμένα χριστουγεννιάτικα! Οργανώστε έναν γάμο κομψό, ζεστό και ρομαντικό.