Διακόσμηση γαμήλιας δεξίωσης με έμπνευση από την έρημο

Κατηγορία - Δεξίωση


Αυτές τις μέρες, η έρημος αποδεικνύεται «καυτή» με περισσότερους από έναν τρόπους. Εκτός από τις υψηλές της θερμοκρασίες, η έρημος είναι και το κέντρο της προσοχής στους γάμους. Και συγκεκριμένα, η διακόσμηση με θέμα την έρημο. Μπορεί αρχικά να μην ακούγεται σαν το πιο ρομαντικό μέρος για έναν γάμο, αλλά υπάρχει κάτι το αδιαμφισβήτητα όμορφο στην άγρια γοητεία μιας άγονης γης.

Στη συνέχεια, θα βρείτε τους καλύτερους τρόπους για να ενσωματώσετε αυτό το μαγικό τοπίο με το όμορφο ηλιοβασίλεμα, τον ατελείωτο νυχτερινό ουρανό και το παραμυθένιο σκηνικό με τους κάκτους, στη γαμήλια δεξίωσή σας.

 

Οι παλέτες χρωμάτων για έναν γάμο εμπνευσμένο από την έρημο συνήθως έχουν δύο εναλλακτικές: έντονα και πολύχρωμα ή ζεστά και σκούρα, ενώ μερικές φορές συναντάμε ακόμη και έναν συνδυασμό των δύο. Σε τέτοιους γάμους βλέπουμε πολύ συχνά boho ή tribal πινελιές όπως είναι οι Μαροκινές μαξιλάρες, για παράδειγμα. Άλλοι εμφανίζουν νοτιοδυτική ατμόσφαιρα, ενσωματώνοντας στοιχεία όπως δερμάτινες υφές. Φυσικά, πάντα βλέπουμε και πιο γήινες πινελιές όταν θέλουμε η διακόσμησή μας να είναι εμπνευσμένη από την έρημο.

 

Στην πραγματικότητα, όμως, η καρδιά ενός γάμου εμπνευσμένου από την έρημο, βρίσκεται στα φυτά που θα χρησιμοποιηθούν. Ναι, οι κάκτοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν πραγματικά παντού. Τους τοποθετείτε μέσα σε floral συνθέσεις ή στη νυφική σας ανθοδέσμη, στο διάδρομο της εκκλησίας ή και στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης. Για μία πιο γλυκιά πινελιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκπληκτικά παχύφυτα, ενώ η τύφα και το «γρασίδι της πάμπας» μπορούν να δώσουν ένα καταπληκτικό ρουστίκ vibe. Οι πρωτέες, τέλος, τα πιο όμορφα λουλούδια της ερήμου, θα δώσουν μία ρομαντική πινελιά στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσής σας.

 

Στην πραγματικότητα, οι επιλογές είναι απεριόριστες. Στη συνέχεια, θα βρείτε τις πιο όμορφες λεπτομέρειες για να απογειώσετε τη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης.

 

Η νυφική ανθοδέσμη

Η νυφική ανθοδέσμη

Ένα άγριο μπουκέτο με ανοιχτά ροζ άνθη, πράσινα παχύφυτα και κάκτους θα δέσει πανέμορφα με το θέμα που επιλέξατε και θα θυμίσει σίγουρα έρημο. Σύμφωνα με τα λουλούδια της νυφικής ανθοδέσμης διακοσμήστε και τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης.

 

Η υπαίθρια γαμήλια δεξίωση

Η υπαίθρια γαμήλια δεξίωση

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να φάτε μαζί με τους συγγενείς και φίλους σας σε έναν ανοιχτό χώρο τη μεγάλη μέρα? Μία ανοιχτή τέντα με υπέροχα φωτάκια και μία ακόμη πιο όμορφη θέα θα δημιουργήσουν ένα τέλειο σκηνικό, το οποίο θα θυμάστε για πάντα. Αρκεί να έχετε και ένα plan b, για την περίπτωση που ο καιρός δεν είναι με το μέρος σας.

 

Η διακόσμηση των τραπεζιών

Η διακόσμηση των τραπεζιών

Αυτή η κοραλί και λευκή διακόσμηση για τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης μοιάζει ιδανική για το συγκεκριμένο θέμα. Το γρασίδι της πάμπας και οι κάκτοι στο κέντρο του τραπεζιού, δίνουν μία ρουστίκ αίσθηση και το αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό.

 

Η γαμήλια τούρτα

Η γαμήλια τούρτα

Μία «γυμνή» γαμήλια τούρτα, ελαφρώς διακοσμημένη με λίγη πρασινάδα και με έναν μοναδικό κάκτο για topper, θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

Η αρίθμηση των τραπεζιών

Η αρίθμηση των τραπεζιών

Χρησιμοποιήστε φύλλα φραγκοσυκιάς για μία πρωτότυπη αρίθμηση των τραπεζιών της γαμήλιας δεξίωσης. Αυτό το κακτοειδές φυτό θα δείχνει πολύ όμορφο δίπλα σε ένα πολύχρωμο μπουκέτο με λουλούδια πάνω στα τραπέζια.

 

by Βάσια Καττή

 

.