Φθινοπωρινός γάμος: Ιδέες για διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης με κολοκύθες


Χαραγμένες, ζωγραφισμένες, ή απλές, όπως είναι, οι κολοκύθες, το σήμα κατατεθέν του Halloween, αποτελούν το τέλειο στοιχείο για τη διακόσμηση μίας φθινοπωρινής γαμήλιας δεξίωσης. Χάρη στη Σταχτοπούτα, όλοι συνδέουμε αυτό το πορτοκαλί φρούτο με την παραμυθένια της άμαξα, επομένως η κολοκύθα γίνεται αυτόματα η πιο ρομαντική επιλογή για μία φθινοπωρινή διακόσμηση.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες ιδέες για διακόσμηση γάμου με κολοκύθες. Και, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι υπάρχει κάτι το ξεχωριστό σε αυτά τα ωραία, φθινοπωρινά φρούτα. Από κλασικές, φυσικές, πορτοκαλί κολοκύθες, μέχρι λευκές, χρυσές, γεμισμένες με φθινοπωρινά άνθη... Οι ιδέες είναι πραγματικά αμέτρητες! Δείτε τις αγαπημένες μας στη συνέχεια του άρθρου και πείτε μας τη γνώμη σας.

 

Χρύση κολοκύθα

Μία χρυσή κολοκύθα σε κάθε πιάτο δίνει μία πολυτελή πινελιά στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης.

 

λευκή κολοκύθα

Ένας πραγματικά ξεχωριστός τρόπος να συνδυάσετε λουλούδια μαζί με κολοκύθες για τη μεγάλη μέρα. Πώς σας φαίνεται αυτή η μεγάλη, λευκή κολοκύθα, μέσα στην οποία είναι όμορφα τοποθετημένα πλούσια άνθη? 

 

ζωγραφισμένες κολοκύθες

Συνδυάστε ζωγραφισμένες, χαραγμένες και φυσικές κολοκύθες για να δημιουργήσετε μία εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. 

 

πορτοκαλί κολοκύθες

Οι πορτοκαλί κολοκύθες δείχνουν υπέροχες σε συνδυασμό με φθινοπωρινό φύλλωμα στα ίδια φωτεινά χρώματα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τέτοιες συνθέσεις σε οποιοδήποτε κενό μέρος του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης.

 

μενού

Ένας υπέροχος τρόπος να στερεώσετε το μενού πάνω στα πιάτα των καλεσμένων: σικ, λευκές κολοκύθες με χρυσό γκλίτερ συνδυάζονται με ένα ασπρόμαυρο μενού και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά φανταστικό.

 

 αρίθμηση των τραπεζιών με κολοκύθες

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε ζωγραφισμένες κολοκύθες για την αρίθμηση των τραπεζιών της γαμήλιας δεξίωσης? Μία πολύ στιλάτη επιλογή που θα δείχνει υπέροχη μαζί με λευκά λουλούδια και χρυσές πινελιές. 

 

το παραμύθι της Σταχτοπούτας

Αυτή η δημιουργία με κολοκύθες μας θυμίζει πολύ το παραμύθι της Σταχτοπούτας και μπορεί να γίνει το τέλειο φόντο για να βγάλετε, εσείς και οι καλεσμένοι σας, φανταστικές φωτογραφίες ώστε να θυμάστε για πάντα αυτές τις όμορφες στιγμές.

 

μαύρες ματ, με πολυτελή μεταλλικά σχέδια.

Μία πολύ ξεχωριστή επιλογή για τα ζευγάρια εκείνα που δεν αγαπούν τις πορτοκαλί ή λευκές κολοκύθες είναι αυτές οι μαύρες ματ, με πολυτελή μεταλλικά σχέδια. 

 

λευκές κολοκύθες σε διαφορετικά μεγέθη

Για τη διακόσμηση των τραπεζιών της γαμήλιας δεξίωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκές κολοκύθες σε διαφορετικά μεγέθη, μαζί με ροζ-χρυσές πινελιές και πλούσιο φύλλωμα.

 

γεμιστές κολοκύθες  με παχύφυτα

Πόσο εντυπωσιακές είναι αυτές οι κολοκύθες που είναι «γεμιστές» με παχύφυτα? Καταπληκτική επιλογή για τα κέντρα των τραπεζιών σας. Μετά τη γαμήλια δεξίωση μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το σπίτι ή το μπαλκόνι σας.

 

λευκές κολοκύθες και να τις χρησιμοποιήσετε σαν να είναι βάζα

Μπορείτε να επιλέξετε μεγάλες, λευκές κολοκύθες και να τις χρησιμοποιήσετε σαν να είναι βάζα. Απλά γεμίστε τις με τα λουλούδια που ταιριάζουν στη χρωματική παλέτα που έχετε επιλέξει για το décor.

 

centerpieces με κολοκύθες

Αυτά τα centerpieces με κολοκύθες μοιάζουν να είναι βγαλμένα από παραμύθι. Τα κεριά, το ξύλο και οι πράσινες πινελιές κάνουν το αποτέλεσμα σχεδόν μαγικό.

 

κολοκύθες έχουν γραμμένα πάνω τους τα Mr και Mrs

Αυτές οι κολοκύθες έχουν γραμμένα πάνω τους τα Mr και Mrs και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε μέρος της γαμήλιας δεξίωσης και να το ομορφύνουν εύκολα και γρήγορα!

 

 κολοκύθες που λειτουργούν σαν μικρά φαναράκια

Αυτές οι χαραγμένες κολοκύθες που λειτουργούν σαν μικρά φαναράκια, θα κάνουν την ατμόσφαιρα στη γαμήλια δεξίωση ακόμη πιο ζεστή.

 

by Βάσια Καττή