Μαρινάκης-Καλπάκη: Παντρεύονται το καλοκαίρι


Μετά τον πολιτικό γάμο στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη το χειμώνα του 2014, ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη ετοιμάζονται και για θρησκευτικό γάμο και μάλιστα στη γενέτειρα του ηθοποιού, την όμορφη Κρήτη

καλπακης πολιτικος γαμος

Το ζευγάρι που αγαπά τις ανατροπές, παραμένει παραδοσιακό σε αυτό το κομμάτι και θέλει πολύ να κάνει ένα γάμο στο όμορφο νησί με ρακές και μουσική για τους φίλους του.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Happy Day, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως το μυστήριο θα γίνει πιθανότατα φέτος. “Ναι ο γάμος θα γίνει φέτος στην Κρήτη. Δεν θα είναι ανοιχτός, οι φίλοι μας και τα αγαπημένα πρόσωπα θα έρθουν", είπε με στους δημοσιογράφους ο γνωστός ηθοποιός.

Ο ίδιος μάλιστα και σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Real είχε πει: “Είναι κάτι που θέλουμε και εγώ και η Χρύσα. Δεν θα το κάνουμε για κανέναν, το κάνουμε μόνο για εμάς. Το έχουμε συζητήσει και το θέλουμε. Θα ήθελα ο γάμος μας να γίνει στην Κρήτη. Εκεί είναι το σπίτι μου, οι άνθρωποι μού. Νιώθω όμορφα στον τόπο μου. Κάνουμε και ωραία γλέντια.”.

Δείτε το σχετικό βίντεο της συνέντευξης στο TL!IFE.

" >

Πηγή: tlife.gr