Για ανηλίκους μόνο!

Κατηγορία - Οργάνωση Γάμου


Παιδιά και επίσημες εκδηλώσεις είναι δύο λέξεις που στην ίδια πρόταση μαζί γίνονται… εφιάλτης! Τα μικρά βαριούνται εύκολα, θέλουν να παραμείνουν μέσω γκρίνιας το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ή στη χειρότερη περίπτωση έχουν μεγάλη περιέργεια και δεν εννοούν να κάτσουν φρόνιμα!

protaseis gamou mag 2023

ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν είστε καλεσμένοι και έχετε παιδιά άνω των 3 ετών, εξηγήστε με εύκολα λογάκια πού θα πάτε, τι συμβαίνει, όλες τις διαδικασίες που θα παρακολουθήσουν και χρησιμοποιήστε ως δέλεαρ τα γλυκά που θα τους επιτραπεί να φάνε εκείνη τη μέρα!

SPECIAL GUESTS

Επιλέξτε το χώρο της δεξίωσης και από το αν διαθέτει μία ξεχωριστή αίθουσα όπου τα μικρά θα μπορούν να συγκεντρωθούν για να φάνε και να παίξουν. Μπορείτε να έχετε έναν κλόουν ή έναν animateur, επιτραπέζια παιχνίδια για τα μεγαλύτερα και φυσικά ένα παραδοσιακό καροτσάκι με παγωτό!

Μπορείτε να προβάλλετε και μία ταινία κινουμένων σχεδίων στα μικρά αλλά και να παροτρύνετε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά μαζί τους τα τόσο δημοφιλή video games που τους αρέσουν.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ

Είτε στην ειδική αίθουσα, είτε στα ξεχωριστά τραπέζια της δεξίωσης που θα καθίσουν, σερβίρετέ τους πίτσα, σπαγγέτι ή τις αγαπημένες τους τηγανητές πατάτες, προτού ακόμη αρχίσει το σερβίρισμα ή ανοίξει ο μπουφές για τους ενήλικους. Τα παιδιά είναι ανυπόμονα και επίσης είναι λιγότερο ανήσυχα όταν είναι χορτάτα!

ΠΟΝΗΡΙΑ!

Όταν στέλνετε το προσκλητήριο, συμπεριλάβετε και τα ονόματα των παιδιών του ζεύγους, ώστε η απάντηση που θα πάρετε για το αν παραβρεθούν ή όχι θα σας επιτρέψει να ξέρετε πόσους λιλιπούτειους καλεσμένους θα έχετε τελικά και να κανονίσετε ανάλογα.

ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

 

Μια σακούλα με μαρκαδόρους, χαρτιά ιχνογραφίας, αυτοκόλλητα ή μικρά παιχνίδια ως αναμνηστικά θα τα κρατήσει απασχολημένα για πολλή-πολλή ώρα. Είναι καλή ιδέα ο άνθρωπος που θα τα επιβλέπει και θα τα φροντίζει, να διοργανώσει έναν διαγωνισμό ζωγραφικής με έπαθλο ένα τεράστιο παγωτό!