Οι κορυφαίες τάσεις στη βάπτιση για το 2021

Κατηγορία - Οργάνωση Βάπτισης


Πολλές τελετές του 2020, κυρίως γάμοι και βαπτίσεις, ματαιώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτό όμως δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να οργανώνουμε μελλοντικά events. Η βάπτιση είναι ορόσημο στη ζωή ενός παιδιού και οι γονείς ανυπομονούν για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα.

Ο τρόπος που γίνονται οι βαπτίσεις σήμερα έχει αλλάξει πολύ, αφού υπάρχει ο περιορισμός στον αριθμό των καλεσμένων και οι γονείς προσπαθούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του σήμερα. Τα νέα trends όμως υπάρχουν και θα υπάρχουν όπως και αν πραγματοποιούνται οι βαπτίσεις στο μέλλον. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις κορυφαίες τάσεις για το 2021

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει όλα τα έκτακτα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊου για κοινωνικές εκδηλώσεις σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας μας, ορίζει ως ανώτατο όριο τα 100 άτομα. Τα πράγματα, λοιπόν, ίσως να είναι διαφορετικά για πολλές οικογένειες που ετοιμάζονται να βαπτίσουν το μικρό τους. Και υπάρχει και η πιθανότητα κάποια μέτρα να αλλάξουν για αυτό θα πρέπει να ελέγχεται ποια μέτρα είναι σε ισχύ κάθε φορά.

 

Παρ όλα αυτά, ο κόσμος θα συνεχίσει να οργανώνει όλα εκείνα που έχουν αξία. Τα ζευγάρια έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται πώς θα κάνουν τον γάμο τους ακόμη και με τις απαιτούμενες αλλαγές και οι γονείς ονειρεύονται τη μέρα που θα βαπτίσουν το παιδάκι τους, παρέα με τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους.

 

Και, κάπως έτσι, η ζωή συνεχίζεται και τα νέα trends έρχονται να μας στρώσουν στη δουλειά, έτσι ώστε να οργανώσουμε όλες αυτές τις όμορφες τελετές που μας γεμίζουν υπέροχες αναμνήσεις. Συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε τα αγαπημένα μας trends για τις βαπτίσεις της χρονιάς που έρχεται!

 

#1: Φέρτε τα στοιχεία της φύσης στη βάπτιση του παιδιού σας

Ένα από τα πιο σίγουρα trends που περιμένουμε να δούμε στις βαπτίσεις του 2021, είναι μία στροφή στα στοιχεία της φύσης. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αναμένεται να δούμε πολλά στοιχεία από έξω σε εσωτερικούς χώρους. Τι περιμένουμε να δούμε πιο συγκεκριμένα? Μοναδικούς συνδυασμούς και πολλή πρασινάδα, με κυρίαρχο στοιχείο το «πάντρεμα» φρέσκων και αποξηραμένων λουλουδιών.

 

#2: Ο τοίχος ντόνατ

Ο λεγόμενος τοίχος ντόνατ είναι μία επιλογή που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε το 2021 στις βαπτίσεις. Καθώς οι τούρτες δεν μοιράζονται τόσο εύκολα και υπάρχει μια διαδικασία μέχρι να σερβιριστούν τα κομμάτια στους καλεσμένους, τα ντόνατς είναι η τέλεια εναλλακτική που έρχεται κυριολεκτικά να σας λύσει τα χέρια. Ό,τι πρέπει για μία βάπτιση, ο τοίχος ντόνατ είναι μία επιλογή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους και θα κάνει θραύση στο Instagram!

 

#3: Mini me: Μαμάδες και παιδιά με το ίδιο look

Μία άλλη τάση που μας αρέσει πολύ και την βλέπουμε και το 2021, είναι το σετάρισμα της μαμάς και του μωρού, όσον αφορά τις στιλιστικές επιλογές. Το συγκεκριμένο trend έχει γίνει γνωστό στα social media με την ονομασία mini me και είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να δεθεί μία μαμά με το παιδάκι της. Εμείς έχουμε να πούμε ότι μπορούν κάλλιστα να το δοκιμάσουν και οι μπαμπάδες! Γιατί όχι? Όπως και να έχει, η εν λόγω τάση ξεκίνησε από τις celebrities που άρχισαν να κατακλύζουν τα social media με φωτογραφίες με τις κόρες τους φορώντας αν όχι ολόιδια, παρόμοια σύνολα.