HairOnFleek: Καταλήγοντας Στο Ιδανικό Νυφικό Χτένισμα


Ο γάμος σας, θα είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας και επιβάλλεται να μαγνητίζετε τα βλέμματα όλων. Μετά το νυφικό, το χτένισμα είναι αυτό στο οποίο πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας.

Το νυφικό χτένισμα είναι πολύ σημαντικό για μία νύφη. Κρύβει ένα κομμάτι του χαρακτήρα της. Αυτό που θα επιλέξετε για τη μοναδική αυτή περίσταση, θα σας ακολουθεί για μία ζωή, μέσα από τις φωτογραφίες του γάμου. Και κανείς δεν θέλει ένα χτένισμα που δεν τον κολακεύει για πάντα, σωστά;

Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για χτενίσματα. Προκειμένου να βρείτε το ιδανικό νυφικό χτένισμα, πρέπει να λάβετε υπόψιν μία ποικιλία παραγόντων: το ύφος του γάμου, το νυφικό, τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ. Πάνω από όλα όμως, θα πρέπει να το προσαρμόσετε στον χαρακτήρα και το στιλ σας.

KEEPINMIND:

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ

Μία ρομαντική νύφη, που θα επιλέξει και ένα φόρεμα ανάλογου ύφους, μπορεί να το συνδυάσει με ρομαντικές μπούκλες που πέφτουν ανέμελα στο μέτωπο. Από την άλλη, μία πιο δυναμική νύφη, μπορεί να τολμήσει ένα πιο edgyνυφικό, το οποίο και θα συνδυάσει με έναν εντυπωσιακό κότσο.

ρομαντικό νυφικό χτένισμα

ΤΟ ΥΨΟΣ

Σημαντικό ρόλο -αν και πολλοί το ξεχνάνε- παίζει το ύψος της νύφης για την επιλογή του χτενίσματος που την κολακεύει. Μία ψηλή γυναίκα μπορεί να επιλέξει έναν κομψό χαμηλό κότσο, ή να αφήσει τα μαλλιά της κάτω.  Οι πιο μικροκαμωμένες νύφες μπορούν να πάρουν περισσότερο ύψος με τα μαλλιά τους τραβηγμένα ψηλά.

νυφικό χτένισμα με χαμηλό κότσο

ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Το χρώμα των μαλλιών αναδεικνύεται καλύτερα με κάποια χτενίσματα, ενώ με κάποια άλλα μπορεί και να «χάνεται». Για παράδειγμα, στα ξανθά μαλλιά οι μπούκλες είναι πιο ευδιάκριτες, ενώ στα σκούρα είναι πιο εντυπωσιακοί οι καλοσχηματισμένοι κότσοι. Φυσικά, μία ανανέωση του χρώματος λίγο πριν τον γάμο είναι συνήθως απαραίτητη.

νυφικό χτένισμα για σκούρα μαλλιά

Η ΕΠΟΧΗ

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας που οι νύφες τείνουν να ξεχνούν συχνότερα: η εποχή. Το καλοκαίρι ταιριάζει ένα πιο ανάλαφρο και «δροσερό» χτένισμα, ενώ τον χειμώνα θα πρέπει να επιλέξετε κάτι το οποίο θα εξασφαλίσει ότι τα μαλλιά σας θα μείνουν ανεπηρέαστα από τυχόν ανέμους ή υγρασία.

Καλοκαιρινό νυφικό χτένισμα

DON’TPANIC

Ακόμη και αν δεν έχετε τα μαλλιά τα οποία εσείς θεωρείτε ονειρεμένα, μπορούμε πάντα να πετύχουμε το χρώμα, να ενισχύσουμε τον όγκο και το μήκος με τρέσες, να δώσουμε λάμψη στην τρίχα με την κατάλληλη θεραπεία. Πολύ σημαντικό είναι να δώσετε στα μαλλιά σας και τη φόρμα που χρειάζονται με το σωστό κούρεμα.

Η ΔΟΚΙΜΗ

Επιλέξτε έναν έμπειρο hairstylist, ο οποίος θα σας προτείνει πολλές, διαφορετικές επιλογές ανάλογα πάντα με τον χαρακτήρα και την προσωπική σας αίσθηση του στιλ. Μια δοκιμή θα σας κάνει να καταλάβετε αν το χτένισμα που επιλέξατε είναι το σωστό.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ

 

Και… μην ξεχνάτε! Ο γάμος σας, θα είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας! Πάνω από όλα, να θυμάστε να είστε ευτυχισμένη. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι πάντα πιο όμορφοι!

by Βάσια Καττή

 

">MORE FOR YOU...

Διακόσμηση Σπιτιού: Οι τάσεις που θα λατρέψουμε το 2017

Διακόσμηση Σπιτιού: Οι τάσεις που θα λατρέψουμε το 2017

Αν κάνετε ανακαίνιση, αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει. Πολύ.

Λίγο πριν το γάμο: Η beauty to-do-list της τελευταίας στιγμής

Λίγο πριν το γάμο: Η beauty to-do-list της τελευταίας στιγμής

Αυτά που πρέπει να κάνετε λίγο πριν τη μεγάλη μέρα για να είστε και να αισθάνεστε όμορφη.

World weddings

World weddings

Ας αγκαλιάσουμε τη θετική όψη της παγκοσμιοποίησης! Υιοθετήστε τα γαμήλια έθιμα της κουλτούρας από το έτερο σας ήμισυ!

Ταξίδι του μέλιτος για κάθε τύπο προσωπικότητας

Ταξίδι του μέλιτος για κάθε τύπο προσωπικότητας

Ταξίδι του μέλιτος για κάθε τύπο προσωπικότητας

7+1 φρουτένιες ιδέες για τη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης

7+1 φρουτένιες ιδέες για τη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης

Πρωτοτυπήστε, χρησιμοποιώντας φρούτα αντί για λουλούδια στη δεξίωσή σας!

Προτάσεις για τη χειμωνιάτικη νυφική ανθοδέσμη

Προτάσεις για τη χειμωνιάτικη νυφική ανθοδέσμη

Προτάσεις για τι λουλούδια μπορείτε να διαλέξετε για μια νυφική ανθοδέσμη τον χειμώνα