HairOnFleek: Καταλήγοντας Στο Ιδανικό Νυφικό Χτένισμα


Ο γάμος σας, θα είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας και επιβάλλεται να μαγνητίζετε τα βλέμματα όλων. Μετά το νυφικό, το χτένισμα είναι αυτό στο οποίο πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας.

Το νυφικό χτένισμα είναι πολύ σημαντικό για μία νύφη. Κρύβει ένα κομμάτι του χαρακτήρα της. Αυτό που θα επιλέξετε για τη μοναδική αυτή περίσταση, θα σας ακολουθεί για μία ζωή, μέσα από τις φωτογραφίες του γάμου. Και κανείς δεν θέλει ένα χτένισμα που δεν τον κολακεύει για πάντα, σωστά;

Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για χτενίσματα. Προκειμένου να βρείτε το ιδανικό νυφικό χτένισμα, πρέπει να λάβετε υπόψιν μία ποικιλία παραγόντων: το ύφος του γάμου, το νυφικό, τα αξεσουάρ, το μακιγιάζ. Πάνω από όλα όμως, θα πρέπει να το προσαρμόσετε στον χαρακτήρα και το στιλ σας.

KEEPINMIND:

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ

Μία ρομαντική νύφη, που θα επιλέξει και ένα φόρεμα ανάλογου ύφους, μπορεί να το συνδυάσει με ρομαντικές μπούκλες που πέφτουν ανέμελα στο μέτωπο. Από την άλλη, μία πιο δυναμική νύφη, μπορεί να τολμήσει ένα πιο edgyνυφικό, το οποίο και θα συνδυάσει με έναν εντυπωσιακό κότσο.

ρομαντικό νυφικό χτένισμα

ΤΟ ΥΨΟΣ

Σημαντικό ρόλο -αν και πολλοί το ξεχνάνε- παίζει το ύψος της νύφης για την επιλογή του χτενίσματος που την κολακεύει. Μία ψηλή γυναίκα μπορεί να επιλέξει έναν κομψό χαμηλό κότσο, ή να αφήσει τα μαλλιά της κάτω.  Οι πιο μικροκαμωμένες νύφες μπορούν να πάρουν περισσότερο ύψος με τα μαλλιά τους τραβηγμένα ψηλά.

νυφικό χτένισμα με χαμηλό κότσο

ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Το χρώμα των μαλλιών αναδεικνύεται καλύτερα με κάποια χτενίσματα, ενώ με κάποια άλλα μπορεί και να «χάνεται». Για παράδειγμα, στα ξανθά μαλλιά οι μπούκλες είναι πιο ευδιάκριτες, ενώ στα σκούρα είναι πιο εντυπωσιακοί οι καλοσχηματισμένοι κότσοι. Φυσικά, μία ανανέωση του χρώματος λίγο πριν τον γάμο είναι συνήθως απαραίτητη.

νυφικό χτένισμα για σκούρα μαλλιά

Η ΕΠΟΧΗ

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας που οι νύφες τείνουν να ξεχνούν συχνότερα: η εποχή. Το καλοκαίρι ταιριάζει ένα πιο ανάλαφρο και «δροσερό» χτένισμα, ενώ τον χειμώνα θα πρέπει να επιλέξετε κάτι το οποίο θα εξασφαλίσει ότι τα μαλλιά σας θα μείνουν ανεπηρέαστα από τυχόν ανέμους ή υγρασία.

Καλοκαιρινό νυφικό χτένισμα

DON’TPANIC

Ακόμη και αν δεν έχετε τα μαλλιά τα οποία εσείς θεωρείτε ονειρεμένα, μπορούμε πάντα να πετύχουμε το χρώμα, να ενισχύσουμε τον όγκο και το μήκος με τρέσες, να δώσουμε λάμψη στην τρίχα με την κατάλληλη θεραπεία. Πολύ σημαντικό είναι να δώσετε στα μαλλιά σας και τη φόρμα που χρειάζονται με το σωστό κούρεμα.

Η ΔΟΚΙΜΗ

Επιλέξτε έναν έμπειρο hairstylist, ο οποίος θα σας προτείνει πολλές, διαφορετικές επιλογές ανάλογα πάντα με τον χαρακτήρα και την προσωπική σας αίσθηση του στιλ. Μια δοκιμή θα σας κάνει να καταλάβετε αν το χτένισμα που επιλέξατε είναι το σωστό.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ

 

Και… μην ξεχνάτε! Ο γάμος σας, θα είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας! Πάνω από όλα, να θυμάστε να είστε ευτυχισμένη. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι πάντα πιο όμορφοι!

by Βάσια Καττή

 

">MORE FOR YOU...

Γαμήλιο savoir vivre

Γαμήλιο savoir vivre

Είναι αυτονόητο πως καθαυτή η πρόσκληση σε γάμο αποτελεί μια τιμητική χειρονομία. Αποδεχτείτε την και ενδυθείτε τον κοινωνικό σας ρόλο!

Υπέροχες γαμήλιες τούρτες διακοσμημένες με φτέρες

Υπέροχες γαμήλιες τούρτες διακοσμημένες με φτέρες

Πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε την τούρτα του γάμου σας!

5 γαμήλιες τάσεις που περιμένουμε να δούμε το 2017

5 γαμήλιες τάσεις που περιμένουμε να δούμε το 2017

Έρχεται το νέο έτος και μαζί του φέρνει τις νέες τάσεις στον γάμο. Διαβάστε τι περιμένουμε να δούμε το 2017 και σκεφτείτε τι μπορεί να χρησιμοποιήσετε στον δικό σας γάμο!

4+1 tips για να συμπεριλάβετε τον τετράποδο φίλο σας στην ημέρα του γάμου σας

4+1 tips για να συμπεριλάβετε τον τετράποδο φίλο σας στην ημέρα του γάμου σας

Είναι η πιο σημαντική μέρα τη ζωή σας και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τον πιο πιστό σας φίλο; Δείτε πώς θα τον συμπεριλάβετε στον γάμο σας.

Υπέροχα boho updates για να ανανεώσετε το σπίτι σας

Υπέροχα boho updates για να ανανεώσετε το σπίτι σας

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου με bohemian πινελιές για μία πιο σύγχρονη και φρέσκια όψη στο σπίτι σας.

7+1fun τρόποι για να προβάλετε φωτογραφίες στο γάμο σας

7+1fun τρόποι για να προβάλετε φωτογραφίες στο γάμο σας

Προσθέστε μία προσωπική πινελιά στη μεγάλη σας μέρα, τοποθετώντας φωτογραφίες στο γάμο σας.