Μπαλόνια στον γάμο σας: Πώς θα τα ενσωματώσετε στη μεγάλη μέρα

Κατηγορία - Οργάνωση Γάμου


Έχουμε συνδέσει τα μπαλόνια με χαρούμενες και διασκεδαστικές εκδηλώσεις. Οπότε, γιατί δεν είναι προφανές ότι αυτό το κλασικό διακοσμητικό στοιχείο μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί και στην ημέρα του γάμου σας; Είτε θέλετε να δώσετε μία έξτρα πινελιά διασκέδασης, είτε θέλετε να διατηρήσετε ένα κομψό και αριστοκρατικό ύφος, τα μπαλόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

protaseis gamou mag 2023

Στην Τελετή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαλόνια στη διακόσμηση της τελετής. Μείνετε σε ένα χρώμα – αυτό μπορεί να είναι από την παλέτα του γάμου σας, ή, εναλλακτικά, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ολόλευκα ή ιβουάρ μπαλόνια. Απλά φανταστείτε τη στιγμή που θα περπατάτε μέσα από έναν διάδρομο γεμάτο μπαλόνια, ή αυτά να είναι δεμένα στις καρέκλες των καλεσμένων σας. Αρκετά ξεχωριστό, σωστά;

 
Λευκά μπαλόνια σε υπαίθρια γαμήλια τελετή.
 

Με το Παρανυφάκι

Ας το παραδεχτούμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαριτωμένο από ένα παρανυφάκι που κρατά ένα ολόλευκο μπαλόνι την ώρα που περπατά στον διάδρομο της Εκκλησίας. Μπορείτε ακόμη να γράψετε κάτι πάνω στο μπαλόνι αυτό (Here comes the bride) για να το κάνετε ακόμα πιο ιδιαίτερο. Άλλωστε το μπαλόνι θα κρατήσει το παιδί απασχολημένο και χαρούμενο κατά τη διάρκεια της τελετής!

 

Παρανυφάκια με μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς.

 

Στις Φωτογραφίες

Χρησιμοποιήστε μπαλόνια για τη φωτογράφιση του γάμου σας. Αναδείξτε την παλέτα του γάμου με μπαλόνια που ταιριάζουν χρωματικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα που κάνουν μεγάλη αντίθεση ή να μείνετε σε ένα χρώμα για μια εκλεπτυσμένη, μονοχρωματική ματιά. Σκεφτείτε πόσο ωραία θα είναι μια φωτογραφία με ειδικά διαμορφωμένα μπαλόνια για τον γαμπρό και τη νύφη, που να γράφουν Mr. and Mrs.!

 

Ειδικά διαμορφωμένα μπαλόνια γάμου.

 

Για την Αρίθμηση στα Τραπέζια της Δεξίωσης

Μεγάλα, αριθμημένα μπαλόνια, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας τη στιγμή που μπαίνουν στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης και ψάχνουν να βρουν το τραπέζι τους. Τα μπαλόνια θα ομορφύνουν το μέρος και θα δώσουν μία πιο εύθυμη νότα στο γλέντι που ακολουθεί μετά την τελετή.

 

Μπαλόνια με αριθμούς για τα τραπέζια της δεξίωσης.

 

Διακοσμητικό Τούρτας

Μία ενδιαφέρουσα «ανατροπή» στο διακοσμητικό της γαμήλιας τούρτας είναι να βάλετε μπαλόνια στην κορυφή της, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στο γλυκό του γάμου σας. Τα μπαλόνια θα στρέψουν τα βλέμματα των καλεσμένων στην τούρτα, αφού δεν είναι κάτι που βλέπει κανείς τόσο συχνά! Αν δεν θέλετε πραγματικά μπαλόνια στην τούρτα σας, μπορείτε να βρείτε πανέμορφα, χάρτινα διακοσμητικά μπαλόνια για να την ομορφύνετε.

 

Γαμήλια τούρτα με μπαλόνια.

 

Για το Αυτοκίνητο των Νεόνυμφων

Τα μπαλόνια είναι μια εκπληκτική ιδέα για το αυτοκίνητο του γαμπρού και της νύφης. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολλά μπαλόνια του ίδιου χρώματος ή μια ποικιλία χρωμάτων, για πιο ζωηρές φωτογραφίες. Τα μπαλόνια θα «στείλουν» με διασκεδαστικό τρόπο τους νεόνυμφους στη νέα τους περιπέτεια!

 

Διακοσμητικά μπαλόνια για το αυτοκίνητο των νεόνυμφων.

 

Μετά από όλες αυτές τις ιδέες και τις φωτογραφίες, εσείς δεν θέλετε να ενσωματώσετε μπαλόνια στην ημέρα του γάμου σας; Παρά το γεγονός ότι είναι ένα μάλλον απλό κομμάτι της διακόσμησης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς μοναδικούς τρόπους και να δημιουργήσουν χιλιάδες συναισθήματα

 

 

by Βάσια Καττή