Πώς θα βρείτε τον τέλειο Makeup Artist για το γάμο σας


Η ζωή είναι γεμάτη από μεγάλες, δύσκολες ερωτήσεις και μία από αυτές είναι: Πώς μπορώ να διαλέξω έναν makeup artist για τη μέρα αυτή, που θα είναι αναμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες της ζωής μου; Οι φωτογραφίες και οι αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου σας θα μείνουν για πάντα και θέλετε να είστε σε θέση να κοιτάτε πίσω και να μην βλέπετε ένα αλλοιωμένο μακιγιάζ ματιών, ένα γυαλιστερό μέτωπο ή κάποια άλλη «γκάφα ομορφιάς» που θα μπορούσε να συμβεί σε έναν γάμο.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση και δείτε ποιες είναι οι δικές μας συμβουλές.

 

#1: Συμβουλευτείτε τον φωτογράφο σας

Δεν μπορείτε να βρείτε έναν καλό makeup artist από την έρευνα στο διαδίκτυο; Ρωτήστε τον φωτογράφο του γάμου σας! Πρόκειται για έναν άνθρωπο που πιθανότατα απαθανατίζει πάνω από δέκα γάμους ανά έτος και μπορεί να ξέρει τους καλύτερους στην περιοχή. Δεν θα μπορούσατε να βρείτε κάποιον πιο κατάλληλο για να πει ποιος έκανε την καλύτερη δουλειά. Και αν θέλετε αποδείξεις, θα έχει και τις σχετικές φωτογραφίες για να σας λυθούν όλες οι απορίες!

 

#2: Προγραμματίστε εκ των προτέρων

Ο makeup artist θα πρέπει να θέλει να μιλήσει μαζί σας στο τηλέφωνο για να μάθει το στιλ σας, τις λεπτομέρειες και τις ιδέες σας πριν τη μεγάλη μέρα. Εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες με ιδέες για την εμφάνιση που θέλετε να πετύχετε και σίγουρα να ζητήσετε και τη συμβουλή του επαγγελματία. Ένας καλός makeup artist θα πρέπει να πάρει τις ιδέες σας και να τις μετατρέψει στο τέλειο look για την ημέρα του γάμου σας.

 

#3: Ψάξτε από το σπίτι

Τα δοκιμαστικά κοστίζουν χρήματα! Επιλέξτε έναν καλλιτέχνη από γνωστούς, μελετώντας τις ιστοσελίδες και τη δουλειά τους στο Facebook και μιλώντας μαζί τους στο τηλέφωνο για να δείτε αν τελικά σας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Βρείτε κάποια μακιγιάζ που σας αρέσουν σαν μπούσουλα για το δοκιμαστικό σας και δείτε αν μπορείτε να βρείτε κάτι σαν αυτό που είχατε φανταστεί στη δουλειά του επαγγελματία που σκέφτεστε να κλείσετε. Έτσι, θα γλιτώσετε τα πολλά δοκιμαστικά πριν βρείτε τον κατάλληλο.

 

#4: Κάντε τις σωστές ερωτήσεις

Μη φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις! Ρωτήστε πράγματα σχετικά με τη διαδικασία: Πώς κρατάει την ημερομηνία σας; Μία άλλη καλή ερώτηση αφορά το χρονοδιάγραμμα: Πόση ώρα χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένα look; Κάντε όλες τις ερωτήσεις που θέλετε πριν τη μεγάλη μέρα, έτσι ώστε να νιώθετε πιο άνετα όσο πλησιάζει ο γάμος σας.

 

#5: Ακολουθήστε τις οδηγίες

Ακολουθήστε τις οδηγίες του makeup artist μέχρι την ημερομηνία του γάμου. Μπορεί για παράδειγμα να σας έχει συμβουλεύσει να ακολουθείτε μία συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς που θα βοηθήσει το δέρμα σας. Φροντίστε το πρόσωπό σας, ώστε τη μεγάλη μέρα να μπορέσετε μαζί με τον επαγγελματία που κλείσατε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η σωστή διατροφή, οι κρέμες, το ντεμακιγιάζ -πάντα!- θα βοηθήσουν σίγουρα το δέρμα σας.

 

Και, όταν φτάσει η μεγάλη στιγμή, απλά χαλαρώστε! Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στα χέρια ενός επαγγελματία.


by Βάσια Καττή

 MORE FOR YOU...

Best love songs of all time

Best love songs of all time

Μέχρι χθες χορεύατε μαζί στα clubs και τώρα ετοιμάζεστε για το χορό του Ησαϊα; Δεν ξέρετε με ποιο τραγούδι να ανοίξετε τη γαμήλια δεξίωση;

Ετοιμάζεται να παντρευτεί τα Χριστούγεννα η Adele

Ετοιμάζεται να παντρευτεί τα Χριστούγεννα η Adele

Στο φως της δημοσιότητας οι λεπτομέρειες του «διάσημου» γάμου – Το σίγουρο είναι ότι θα σας εκπλήξουν!

The perfect honeymoon

The perfect honeymoon

Αν δεν έχετε κάνει λίστα γάμου σε ταξιδιωτικό πρακτορείο, βρείτε τρόπο για να ξεκινήσετε εξωτικά και κοσμοπολίτικα την κοινή σας ζωή!

Πώς θα βρείτε τον τέλειο Makeup Artist για το γάμο σας

Πώς θα βρείτε τον τέλειο Makeup Artist για το γάμο σας

5 tips για να προσλάβετε τον ιδανικό makeup artist για τη μεγάλη μέρα.

4+1 tips για να συμπεριλάβετε τον τετράποδο φίλο σας στην ημέρα του γάμου σας

4+1 tips για να συμπεριλάβετε τον τετράποδο φίλο σας στην ημέρα του γάμου σας

Είναι η πιο σημαντική μέρα τη ζωή σας και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τον πιο πιστό σας φίλο; Δείτε πώς θα τον συμπεριλάβετε στον γάμο σας.

Ιδέες για βάπτιση κοριτσιού με ρομαντικό θέμα

Ιδέες για βάπτιση κοριτσιού με ρομαντικό θέμα

Όλο και πλησιάζει η βάπτιση της μικρής σα πριγκίπισσας και ψάχνετε ιδέες για το θέμα και τη διακόσμηση. Τι θα λέγατε για μια βάπτιση σε ρομαντικό στιλ;