Γουλανδρή - Λαιμός: Ένας γάμος σαν παραμύθι

Κατηγορία - Celebrities


Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός στο Λονδίνο, με το λαμπερό ζευγάρι να ενώνεται –μετά τον πολιτικό γάμο- και με θρησκευτικό γάμο. 

.

Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός βρέθηκαν στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας και όχι άδικα, μιας και ο γάμος τους απέπνεε χλιδή και πολυτέλεια σε κάθε του λεπτομέρεια. Ο γάμος έγινε στο Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο και ήταν κάτι παραπάνω από παραμυθένιος με τους καλεσμένους να καμαρώνουν το υπέροχο ζευγάρι!

 

Λαιμος και Γουλανδρή στην εκλλησίαΗ Μαριάννα ήταν μια πανέμορφη νύφη μέσα στο λευκό νυφικό της ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε μια σικ σινιόν με πέπλο! Το νυφικό της Μαριάννας Γουλανδρή έφερε την υπογραφή Valentino και οι γόβες της ήταν του οίκου Louboutin, ενώ μετά την γαμήλια τελετή φόρεσε μια λευκή γούνινη κάπα. Η νύφη ετοιμάστηκε μαζί με τις φίλες της σε ένα παραμυθένιο boudoir που θα ζήλευε κάθε νύφη.

 

To boudoir που ετοιμάστηκε η Μαριάννα Γουλανδρή

 

Μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε γαμήλια δεξίωση στο Syon House Park. Το πάρτι του γάμου είχε θέμα «Το μαγεμένο δάσος κάτω από τη θάλασσα».  Ο χώρος μετατράπηκε σε δάσος, με κλαδιά, κρεμαστούς πολυελαίους, εκατοντάδες κεριά, λευκά και ροζ τριαντάφυλλα και συνοδευτηκε από μοναδικής πολυτέλειας art de la table δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό για τους προσκεκλημένους. 

 

Art de la table απο την δεξίωση Γουλανδρή

Παραμυθένιο το σκηνικό στην δεξίωση Γουλανδρή

 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο bovary.gr