Πάρτε ιδέες για τoν γάμο σας από τους Κορυφαίους Wedding Planners του Instagram

Κατηγορία - Οργάνωση Γάμου


Αφού ξεκινήσατε την οργάνωση του γάμου σας, το να ακολουθήσετε τους επαγγελματίες του κλάδου στα social media είναι ο πιο εξασφαλισμένος τρόπος για να εμπνευστείτε. Ειδικά όταν πρόκειται για την οπτικοποίηση της μεγάλης μέρας, το Instagram είναι αήττητο. Για να βελτιστοποιήσετε το scrolling και να ακολουθήσετε ανθρώπους που ταιριάζουν στην αισθητική σας, δεν έχετε παρά να εξετάσετε την παρακάτω λίστα με τους Insta αγαπημένους μας!

protaseis gamou mag 2023

#1: @michelleleoevents

Θα βρείτε ιδέες: Για μοναδικές λήψεις και διαχρονική διακόσμηση γάμου, όπως είναι αυτά τα δημιουργικά και πρωτότυπα γλυκά σαβαγιάρ.

 

#2: @ginnyau

Θα βρείτε ιδέες: Για πορτρέτα που κόβουν την ανάσα από την creative director, δασκάλα και στιλίστρια Ginny Au.

 

#3: @labellefleurevents

Θα βρείτε ιδέες: Για χαρούμενες, όμορφες και ρομαντικές νυφικές λεπτομέρειες. Σκεφτείτε florals, υπέροχες τούρτες και εντυπωσιακά πορτρέτα γάμου.

 

#4: @jessicasloane

Θα βρείτε ιδέες: Για εκπληκτική, εμπνευσμένη από τη φύση, δημιουργική σκηνοθεσία και σχεδιασμό εκδηλώσεων με μια μινιμαλιστική ματιά. Εδώ θα βρείτε φωτογραφίες που θα σας προκαλέσουν δέος.

 

#5: @lauriearons

Θα βρείτε ιδέες: Για την οργάνωση του γάμου σας σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες. Θα λατρέψετε τα πλάνα από τα πολλά τοπία που θα βρείτε σε αυτόν τον λογαριασμό.

 

#6: @eastonevents

Θα βρείτε ιδέες: Για μοναδικούς γάμους σε εξωτερικό χώρο (ή σε εσωτερικό χώρο που φέρνει το έξω μέσα). Το πράσινο παίζει κυρίαρχο ρόλο στους γάμους που θα βρείτε σε αυτό το προφίλ.

 

#7: @pineappleprodc

Θα βρείτε ιδέες: Για μοναδικές λεπτομέρειες και για κοντινά πλάνα ξεχωριστών χώρων για δεξιώσεις γάμων. Θα βρείτε μία συλλογή φωτογραφιών με πολλά, μικρά πράγματα που αγαπούν οι wedding planners της εν λόγω εταιρείας.

 

#8: @greenwoodevents

Θα βρείτε ιδέες: Κυρίως για τα λουλούδια που θέλετε να βάλετε στο γάμο σας, αλλά και για το φαγητό που θέλετε να σερβίρετε.

 

#9: @goldleafevent

Θα βρείτε ιδέες: Για όμορφες, πολύχρωμες πινελιές για κάθε πτυχή του γάμου σας, από τη μόδα, τις προσκλήσεις, τα λουλούδια, μέχρι και το φαγητό και το ποτό.

 

#10: @rroseevents

Θα βρείτε ιδέες: Για ανάλαφρες και ονειρικές φωτογραφίες και πινελιές με έντονα χρώματα, που αντικατοπτρίζουν τη διοργάνωση των γάμων από τους επαγγελματίες της φίρμας.

 

#11: @birdsofafeatherevents

Θα βρείτε ιδέες: Για πλούσιους χρωματικούς συνδυασμούς και υπέροχες, μικρές λεπτομέρειες, τις οποίες θα θέλετε και εσείς να ενσωματώσετε στο γάμο σας.

 

#12: @bethhelmstetter

Θα βρείτε ιδέες: Για να μπείτε στο κατάλληλο mood και να οργανώσετε τον γάμο σας. Σε αυτό το προφίλ θα δείτε πώς οι wedding planners μπορούν να εμπνευστούν για τη μεγάλη μέρα κυριολεκτικά από παντού. Η Beth Helmstetter Events δουλεύει στο Los Angeles, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

 

#13: @laurynprattes

Θα βρείτε ιδέες: Για το φαγητό και το ποτό, από τα κοκτέιλ που θέλετε να σερβίρετε στη γαμήλια δεξίωση μέχρι και το γλυκό.

 

#14: @duetweddings

Θα βρείτε ιδέες: Για αρμονικές αποχρώσεις και ανάλαφρη αισθητική από τη Duet Weddings στο Los Angeles.

 

#15: @brookekeegan

Θα βρείτε ιδέες: Για μία καλή δόση γαμήλιου λευκού. Είτε αυτό είναι σε νυφικά, είτε σε χώρους δεξιώσεων, είτε σε λεπτομέρειες.

 

by Βάσια Καττή