8 Γαμήλια Beauty Tips από τη Makeup Artist της Beyoncé

Κατηγορία - Ομορφιά


Η Mally Roncal είναι μία από τις πιο περιζήτητες makeup artists της Αμερικής. Εκτός από την Beyoncé, έχει συνεργαστεί με πολλές ακόμη κορυφαίες celebrities, μεταξύ των οποίων οι J. Lo, Mary J. Blige, Rihanna και Heidi Klum. Είναι λοιπόν, ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου δώσει συμβουλές σχετικά με το νυφικό σου μακιγιάζ. Πώς να μην την εμπιστευτούμε όταν ξέρουμε ότι τα μαγικά της χέρια δίνουν λάμψη σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του κόσμου?

.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα επώνυμα προϊόντα της και οι μοναδικές τεχνικές της έχουν έναν βασικό στόχο: να βοηθήσει κάθε γυναίκα να δείχνει υπέροχη, πιο υπέροχη από ποτέ. Στην παρακάτω λίστα, συγκεντρώσαμε τα κορυφαία tips που έχει δώσει. Και ναι, η ίδια η Beyoncé ακολουθεί τις ίδιες συμβουλές!

 

#1: Less is More

Οκ, σίγουρα έχεις ξανακούσει αυτή τη συμβουλή. Όταν τη λέει η Mally όμως, αποκτά άλλη αξία. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ένα καλό concealer και μία πούδρα σε σκόνη είναι η καλύτερη βάση για μια νύφη.

 

#2: Ποιος έχει Χρόνο;

Ακόμη και το νυφικό μακιγιάζ δεν είναι απαραίτητο να θέλει 2 ώρες ή και περισσότερο για να ολοκληρωθεί. Ένα μακιγιάζ για οποιαδήποτε άλλη μέρα μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 15 μόλις λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να δείχνεις υπέροχη χωρίς να αφιερώσεις ατελείωτες ώρες μόνο για το μακιγιάζ σου.

 

#3: Η Δύναμη του Gloss

Τα makeup trends έρχονται και φεύγουν, αλλά η Mally πιστεύει ότι τις περισσότερες φορές ένα λαμπερό, όμορφο gloss αρκεί για να φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο της μέλλουσας νύφης.

 

#4: Γεμάτα Χείλη

Αν έχεις λεπτά χείλη κάνε το περίγραμμα των χειλιών έξω από το φυσικό σου περίγραμμα ακολουθώντας τις γραμμές του, ώστε να φαίνονται τα χείλη πιο γεμάτα. Χείλη για φίλημα για την μεγάλη μέρα!

 

#5: Eye Do

Αν δεν χρησιμοποιείς αδιάβροχο eye liner, πριν το βάλεις, θα πρέπει να απλώσεις μία σκιά που ταιριάζει με το αποτέλεσμα που θέλεις κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Αυτό θα το κάνει να κρατήσει πολύ περισσότερο, που είναι και το ζητούμενο για τη μεγάλη μέρα! Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, το eye liner με αυτό το μικρό μυστικό θα μείνει στη θέση του όλο το βράδυ.

 

#6: Ψεύτικες Βλεφαρίδες

Μην φοβηθείς να φορέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες τη μεγάλη μέρα. Η εφαρμογή τους είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό - σίγουρα δεν μπορείς να το πετύχεις μόνο με μάσκαρα. Φρόντισε να βρεις καλής ποιότητας ψεύτικες βλεφαρίδες ή τουφάκια. Εκεί είναι που φαίνεται η διαφορά.

 

#7: Τα Φρύδια

Το έχουμε πει πολλές φορές, τα φρύδια μπορούν να αλλάξουν τελείως ένα πρόσωπο. Φτιάξε το σχήμα των φρυδιών σου με ένα μολύβι και γέμισε τα κενά με σκιά για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν έχεις καλοσχηματισμένα, πλούσια φρύδια, φρόντισε να τα αναδείξεις με ένα ανάλογο χτένισμα, που τραβά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου και στρέφει την προσοχή στο βλέμμα.

 

#8: Σωστή Κάλυψη για τους Μαύρους Κύκλους

Για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, προσπάθησε να μην απλώσεις το concealer στην περιοχή σχηματίζοντας ένα U. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας πιο βαθιά και να σχηματίσεις ένα V. Με αυτό τον τρόπο θα δεις πώς θα φωτίσεις την περιοχή αυτή για τέλειο βλέμμα.

 

by Βάσια Καττή

.

 

..