7 στιγμές που πρέπει να φωτογραφήσετε την ημέρα του γάμου σας

Κατηγορία - Οργάνωση Γάμου


Μετά από μήνες σχεδιασμού, ο γάμος σας επιτέλους έφτασε και σε λίγες ώρες θα έχει ήδη τελειώσει. Γι αυτόν το λόγο, λοιπόν, οι φωτογραφίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να θυμάστε τα πάντα από τη μεγάλη μέρα σας. Και οι στιγμές που θέλετε να απαθανατίσετε? Στη συνέχεια, θα βρείτε όλες τις must-have φωτογραφίες ενός γάμου, που συγκεντρώσαμε για εσάς.

protaseis gamou mag 2023

.

.

Καταγράψτε το συναίσθημα

Οι γάμοι είναι εκπληκτικές εκδηλώσεις και είναι τόσο εύκολο να παρασυρθούμε με όλες τις λεπτομέρειες της ημέρας που κάνουν την ατμόσφαιρα μοναδική και αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα του ζευγαριού. Το ίδιο σημαντικό είναι να θυμόμαστε για τι ακριβώς γίνεται αυτή η μεγάλη ημέρα: η ένωση δύο ανθρώπων, η αγάπη που μοιράζονται και το ξεκίνημα ενός ταξιδιού σαν οικογένεια. Οι αγαπημένες στιγμές ενός γάμου που πρέπει να απαθανατίσετε είναι αυτές που εκφράζουν την καθαρή ευτυχία και τη γιορτινή διάθεση της ημέρας.

Το ζευγάρι στη γαμήλια δεξίωση.

 

Πιάστε τον ενθουσιασμό

Οι στιγμές ακριβώς μετά την τελετή είναι πανέμορφες. Η βιαστική ευτυχία στα πρόσωπα του γαμπρού και της νύφης καθώς βγαίνουν από την Εκκλησία, τα ροδοπέταλα στον αέρα, ο ενθουσιασμός της οικογένειας και των φίλων. Αξία ανεκτίμητη.

Η έξοδος του ζευγαριού από την Εκκλησία.

 

Οι στιγμές πριν την τελετή

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η τελετή. Η νύφη έχει αγωνία? Ο γαμπρός περιμένει? Από τις τελευταίες πινελιές στην εμφάνιση της νύφης, μέχρι τις αγκαλιές και τις θερμές ευχές, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλετε να απαθανατίσετε από αυτές τις στιγμές λίγο πριν την τελετή, τις οποίες συχνά απλά προσπερνάμε.

Ο πατέρας της νύφης λίγο πριν την τελετή.

 

Καταγράψτε όλες τις σχέσεις

Πόσο υπέροχες είναι οι στιγμές που περνούν οι νύφες με τις μητέρες τους ή τις κολλητές τους ενώ ετοιμάζονται? Υπάρχει μία αίσθηση ήρεμης ευτυχίας και γαλήνης που αξίζει μία θέση στο γαμήλιο άλμπουμ. Χαμόγελα, αγκαλιές, τελευταίες συμβουλές και μία απέραντη αγάπη που μοιράζεστε μεταξύ σας.

Η νύφη ετοιμάζεται μαζί με τις φίλες της.

 

Βρείτε την τέλεια λήψη του νυφικού

Η νύφη που φοράει το νυφικό της. Οι μέρες επιτέλους πέρασαν και έφτασε αυτή η μοναδική στιγμή που θα φορέσετε το υπέροχο αυτό φόρεμα. Μπορεί να είναι μία πολύ έντονη ανάμνηση για εσάς, την οποία αναμφισβήτητα θα θέλετε να θυμάστε για πάντα.

Το νυφικό.

 

Μην αφήσετε τον καιρό να χαλάσει τη διάθεσή σας

Ο «τρελός» καιρός την ημέρα του γάμου μπορεί να έχει μία καταπληκτική υφή, ένα μοναδικό φως και να δημιουργεί ένα μαγικό σκηνικό μαζί με τη συγκίνηση του ζευγαριού. Η ημέρα σας θα είναι απίστευτη, ανεξάρτητα από την τύχη που θα έχετε με τον καιρό. Προετοιμαστείτε για μια περιπέτεια με τον φωτογράφο σας σε περίπτωση που βρέχει την ημέρα του γάμου σας! Όπως και να έχει, θα έχετε κάποιες καταπληκτικές φωτογραφίες, οι οποίες θα σας θυμίζουν την ευτυχία εκείνων των στιγμών.

Η νύφη με τις φίλες της στη βροχή.

 

Μην το πολυσκέφτεστε

Στιγμές ευτυχίας, αυθόρμητες στιγμές. Είστε με τον νέο σας σύζυγο, την πρώτη ημέρα του υπόλοιπου της ζωής σας σαν «ένα». Μία στιγμή που νομίζετε πως η κάμερα δεν τραβάει και είστε απλά ο εαυτός σας, μπορεί να κρύβει τις πιο μαγικές εκφράσεις. Αυτές, αξίζει να τις θυμάστε για πάντα.

 Το ζευγάρι σε μία αυθόρμητη λήψη.

PHOTOGRAFIA GAMOU

by Βάσια Καττή

.

.