6 Ανατροπές Στην Κλασική Νυφική Ανθοδέσμη

Κατηγορία - Οργάνωση Γάμου


Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν πιο μοντέρνες νυφικές ανθοδέσμες? Το μπουκέτο που θα κρατά η νύφη, πρέπει να ταιριάζει τόσο με το στιλ της, όσο και με το στολισμό της εκκλησίας ή της δεξίωσης. Και σε αυτό το κομμάτι του γάμου μπορείτε να καινοτομήσετε. Κάντε μία επιλογή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε ή επιλέξτε κάτι σχετικά κλασικό και συνδυάστε το με κάτι πιο εναλλακτικό. Συνεχίστε την ανάγνωση και ίσως βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει!

protaseis gamou mag 2023

#1: Φτερά

Μερικά φτερά μπορούν να αλλάξουν εντελώς μια ανθοδέσμη. Αν θέλετε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τα φτερά στρουθοκαμήλου έχουν δραματικό όγκο και γοητεία μιας παλιάς εποχής. Θέλετε μια λεπτομέρεια που είναι λίγο πιο εκκεντρική? Δοκιμάστε ιριδίζοντα φτερά παγωνιού για επιπλέον βάθος και στιλ. Τα ολόλευκα φτερά με χρυσές λεπτομέρειες δημιουργούν ένα boho-chic look. Παράλληλα να θυμάστε ότι σαν υλικό είναι πολύ ελαφρύ, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα θέλετε για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Νυφική ανθοδέσμη με φωτεινά άνθη και φτερά.

 

#2: Φρούτα και λαχανικά

Γιατί όχι? Το λάχανο και το σπανάκι μπορούν μια χαρά να αντικαταστήσουν το πλούσιο φύλλωμα σε μια νυφική ανθοδέσμη! Αν θέλετε κάτι ακόμη πιο τολμηρό, μπορείτε να συμπληρώσετε την ανθοδέσμη σας και με κάποια μισοκομμένα φρούτα, όπως ρόδια ή σύκα. Να έχετε, βέβαια, στο μυαλό σας ότι τα φρούτα και τα λαχανικά θα προσθέσουν και βάρος στο όμορφο μπουκέτο σας. Στην αρχή μπορεί να μην το νιώσετε τόσο έντονα, μετά από 30 φωτογραφίες όμως, θα αρχίσετε να το καταλαβαίνετε!

Ανθοδέσμη με σύκα και παιώνιες.

 

#3: Παχύφυτα

Εκτός από την προσιτή τιμή, ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους για να συμπεριλάβετε παχύφυτα στην ανθοδέσμη σας, είναι η δομική ποικιλομορφία τους. Ορισμένες ποικιλίες, για παράδειγμα, μοιάζουν πολύ με λουλούδια και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ ιδιαίτερο.

Μπουκέτο με παχύφυτα.

 

#4: Βαμβάκι

Μερικές τούφες από βαμβάκι είναι ιδανική επιλογή για έναν γάμο που γίνεται το χειμώνα. Μπορείτε να συνδυάσετε το βαμβάκι με παιώνιες για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα, ή να παίξετε με μούρα και γαϊδουράγκαθα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βαμβάκι ταιριάζει υπέροχα και σε μια εναλλακτική μπουτονιέρα. Σκεφτείτε το!

Ανθοδέσμη με μούρα και βαμβάκι.

 

#5: Βότανα

Τα βότανα υπάρχουν σε διάφορα χρώματα, υφές και μεγέθη, πράγμα που τα κάνει καταπληκτική επιλογή για φύλλωμα στην νυφική ανθοδέσμη. Ένα λιγότερο γνωστό όφελος? Μπορούν να παρέχουν αρώματα που αλλάζουν τη διάθεση. Τόσο η μέντα όσο και η λεβάντα, για παράδειγμα, συνδέονται με μια ηρεμιστική επίδραση. Ή μπορείτε να επιλέξετε βότανα με βάση τη συναισθηματική σημασία τους: Ο μαϊντανός σχετίζεται με τη γιορτή, ο βασιλικός σημαίνει θερμές ευχές, ενώ ο άνηθος προστατεύει από το κακό. Θέλετε και λίγο χρώμα? Υπάρχουν βότανα τα οποία έχουν μπουμπούκια που μοιάζουν με μικροσκοπικές μαργαρίτες ή άλλα λουλούδια!

Νυφική ανθοδέσμη με βότανα.

 

#6: Σιτάρι

Κι όμως το σιτάρι είναι ιδανικό για μία σειρά από θέματα γάμου. Μπορεί να αποτελέσει καταπληκτική προσθήκη για τη νυφική ανθοδέσμη. Να σημειωθεί ότι το σιτάρι και το κριθάρι είναι σκέτη μαγεία όταν συνδυάζονται με φρέσκια λεβάντα και το μπουκέτο ολοκληρώνεται με μία όμορφη κορδέλα.

Ρουστίκ νυφική ανθοδέσμη από σιτάρι.

 

by Βάσια Καττή