logo sopadv
Η εταιρεία SOPadv ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2001.
Το πρώτο project που πραγματοποίησε η εταιρεία μας ήταν το www.gamosorganosi.gr
Μία πρωτοποριακή ιδέα για την εποχή, γίνεται πραγματικότητα!

Η ενθουσιώδης ανταπόκριση που βρήκε η υλοποίηση αυτής της ιδέας, από την αρχή της μέχρι και σήμερα, τόσο από τα μελλόνυμφα ζευγάρια όσο και από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις, καθιέρωσαν το gamosorganosi.gr, ως το μεγαλύτερο site γάμου και βάπτισης στην Ελλάδα. Η εταιρεία από τότε μέχρι σήμερα, με αιχμή του δόρατος το gamosorganosi.gr, αναπτύσσεται συνεχώς και πολύπλευρα.

gamosorganosi
gamosorganosi

Με κύρια χαρακτηριστικά την διαχρονικότητα και την συνεχή εξέλιξη το gamosorganosi.gr παραμένει στην κορυφή ως η μεγαλύτερη ιστοσελίδα στην Ελλάδα. Με στόχο πάντα την υποστήριξη των συνεργατών και την αύξηση της απόδοσης γι' αυτούς, η εταιρεία αναπτύσσει περισσότερες από 50 ιστοσελίδες οι οποίες λειτουργούν κάτω από τα σημαντικότερα σε σχέση με το γάμο και τη βάπτιση domain name όπωςdexiosi.gr, nifika.gr, aithouses.gr, eidigamou.gr, greece-gamos.gr, e-vaptisi.gr κ.α.

προτάσεις γάμου

Το 2004 η εταιρεία μπαίνει στον χώρο της έντυπης διαφήμισης για τον γάμο και τη βάπτιση και προχωρά στην έκδοση του 1ου περιοδικού για το γάμο στη Β. Ελλάδα και τη Θεσσαλία "Προτάσεις Γάμου". Από το πρώτο τεύχος κάλυψε ένα μεγάλο κενό στον χώρο της έντυπης διαφήμισης για τον γάμο και τη βάπτιση και βρήκε ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό και ανταπόκριση από τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Βελτιώνοντας συνεχώς το layout του περιοδικού και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, βάζουμε διαρκώς "τον πήχη πιο ψηλά" επιδιώκοντας παράλληλα τον αποδοτικότερο τρόπο προβολής για τους συνεργάτες μας. Το "Προτάσεις Γάμου" εκδίδεται μία φορά το χρόνο, αλλά παραμένει διαρκώς επίκαιρο, με τον μοναδικό τρόπο διανομής του. Ο μοναδικός αυτός τρόπος διανομής, σε συνδυασμό με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, το έχουν καθιερώσει πλέον, ως το απόλυτο εργαλείο ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις του κλάδου.

expo wedding

2006, μια χρονιά ορόσημο.

Η διοργάνωση της 1ης Expo Wedding στην Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. Μια διοργάνωση που υπήρξε καθοριστική για την πορεία της εταιρείας, καθώς και για την εξέλιξη στον κλάδο του γάμου στην Β. Ελλάδα. Ένα γεγονός, πραγματικά μοναδικό για τα δεδομένα της Β. Ελλάδας, ένας θεσμός πλέον στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Κάθε χρόνο στην αρχή της σεζόν η Expo Wedding είναι πόλος έλξης για όλα τα μελλόνυμφα

ζευγάρια από την Β. Ελλάδα, την Θεσσαλία, την Ήπειρο και όχι μόνο. Oι 100 και πλέον εκθέτες, οι εκπληκτικές επιδείξεις νυφικών και γαμπριάτικων, τα εξειδικευμένα σεμινάρια αλλά και τα πλούσια δώρα, δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον για τους 7.000 και πλέον επισκέπτες.

Οι μελλόνυμφοι μπορούν να κάνουν την πιο εύκολη και γρήγορη έρευνα αγοράς και να δουν πρώτοι, ό,τι νέο κυκλοφορεί για τον γάμο και φυσικά να κάνουν τις επιλογές τους, μέσα από αυτήν την μεγάλη ποικιλία προτάσεων. Όλα αυτά, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ένα χώρο με κύρος, πολυτέλεια και φινέτσα, μέσα σε ένα λαμπερό περιβάλλον με άρτια υποδομή και εύκολη πρόσβαση στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης.

Από το 2008 και για 3 συνεχόμενα χρόνια η Expo Wedding πραγματοποιείται στην Αθήνα στο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Το 2011 ξεκίνησε η συνεργασία με την New Life. Η νέα έκθεση μετονομάζεται σε New Life - Expo Wedding και πραγματοποιείται πλέον στο MEC Παιανίας.

Παράλληλα και με απόλυτη επιτυχία...

...από το 2007 και έως το 2010 η εταιρεία μας, είναι συνδιοργανωτής της έκθεσης / φεστιβάλ Kid & Fun, μία έκθεση για το παιδί και την οικογένεια, με πολλές παράλληλες και διαδραστικές εκδηλώσεις.

sopadv

Φιλοσοφία

Στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις εστιάζοντας την προσοχή μας στην υψηλή απόδοση των υπηρεσιών μας. Σκεπτόμαστε και λειτουργούμε πελατοκεντρικά, προσφέροντας στους συνεργάτες μας, εξειδικευμένες υπηρεσίες προώθησης, δημιουργικές, καινοτόμες και πάντα αποτελεσματικές.

Στόχος

Μοναδικός στόχος μας είναι μέσα από την διαρκή βελτίωση αλλά και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων υπηρεσιών, να είμαστε χρήσιμοι και αποδοτικοί για όλους τους συνεργάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται την προώθηση τους μέσα σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.