Ν. Θεσσαλονίκης gamosorganosi.grΘράκη gamosorganosi.gr
Το μεγάλο περιοδικό γάμου, τώρα σε όλη την Ελλάδα!


Διεκδικήστε και δώρα συνολικής αξίας πάνω από 8.000€ !!! Το μεγάλο περιοδικό γάμου γίνεται πανελλαδικό και το γιορτάζει όπως αξίζει στο γεγονός: με super διαγωνισμό και υπέροχα δώρα, ειδικά και μόνο για τα μελλόνυμφα ζευγάρια του 2024!

{περισσότερα...}

Νικητές Κλήρωσης «Προτάσεις Γάμου» 2023


Τα τυχερά ζευγάρια παρέλαβαν τα δώρα τους Είναι σίγουρα ευτυχισμένοι και αισθάνονται πολύ τυχεροί που βρήκαν ο ένας τον άλλον! Μερικά όμως από τα νεόνυμφα και μελλόνυμφα ζευγάρια που πήραν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ» πήραν ένα επιπλέον δώρο γάμου που δεν ήταν στη «λίστα γάμου» τους αλλά στη… λίστα ευχών τους!

{περισσότερα...}

To pampas grass στη γαμήλια διακόσμηση


Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις τον τελευταίο καιρό στη γαμήλια διακόσμηση είναι το pampas grass (γυνέριο ή κορταδέρια στα ελληνικά).

{περισσότερα...}

Pixair App: Το back stage του γάμου σας μέσα από την ματιά, των δικών σας ανθρώπων!


Ετοιμάζεσαι να ζήσεις την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου? Κράτα κάθε στιγμή για πάντα, με το Pixair!

{περισσότερα...}

Δέκα τρόποι για να βάλετε glitter στο γάμο σας


Απλά και μόνο επειδή ήταν τάση στην παιδική σας ηλικία, αυτό δεν σημαίνει ότι το glitter δεν είναι αρκετά σοφιστικέ ώστε να το χρησιμοποιήσετε στο γάμο σας. Άλλωστε, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το ενσωματώσετε στη διακόσμηση. Πάρτε μερικές όμορφες ιδέες, εμπνευστείτε και μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κι εσείς glitter για να στολίσετε τη μεγάλη μέρα!

{περισσότερα...}

Γάμος τον Χειμώνα: Τα πιο χαριτωμένα φορέματα για τα παρανυφάκια


Από τη στιγμή που θέλετε στο γάμο να σας συνοδεύσουν παρανυφάκια, πρέπει να φροντίσετε και να επιμεληθείτε το τι θα φορέσουν, έτσι ώστε να σας πλαισιώνουν όμορφα. Οι επιλογές φαίνονται -και είναι- ατελείωτες όταν ψάχνετε το τέλειο φόρεμα για τα παρανυφάκια σας, για έναν χειμωνιάτικο γάμο. Γι αυτό το λόγο, σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να οδηγηθείτε στην πιο σωστή για εσάς επιλογή.

{περισσότερα...}